.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Добре че в тая тема тема нема натегачи.

Град
    Paradise
    Искам да е забавен, да не се впряга много за разни глупости, да има топла усмивка, да вярва в любовта, да не го е страх от обвързване, да умее да си поиска всичко, така че да му го дам. Да знае как да обича. Да не е някой женчо или лиглъо де.
    ВЯРВАМ В ПРИНЦА!!!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    не знам.. харесвам скейтъри, пънкари, китаристи.. и т.н. може и някой скинар
    все ми е тая.. ако ми допадне като характер - значи става
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

За мен, трябва да бъде мил, внимателен, представителен, забавен и т.н. , но когато го срещнеш трябва да се бориш, за да го задържиш.

Да е умен и да има чувство за хумор. Да е привлекателен. Но наскоро разбрах, че наистина всеки има различни представи за красивото, защото харесвах момче, което ми се виждаше направоо супер красавеца....а пък няколко приятелки ми казаха, че е симпатичен, но не е нищо особено. Абе момчето си ми харесваше и то много, така че - за мен момчето трябва да е умно, мило, веселяга и да ме разбира

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    трябва да я има тръпката,после трябва да е забавен,да не се лигави много естт,да е добър и мил с мен,да е умен,не ми трябва някакъв глупак
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Първо трябвя да е покорил сърцето ми,трябвя да ме разбира какво му говоря,да е романтичен,да има хумор, да си пасваме и по външност.Да не ме лъже и да е честен към мен за всяко нещо,да ме ревнува-това за мен означава,че ме обича.Може би искам много неща,но това сам аз и искам и той да е като мен.

Град
    В.Търново
    НЕ харесвам
    Педали
    Отворковци
    Псевдо-забавни
    както и псевдо-ЕнтЕлЕгентни
    много суетни мъже=>жена
    Романтици
    Глупаци
    Мангали
    Елементарни личности
    Ограничени в мисленето и възприемането на света около тях.

Харесвам
    Истински мъже, които не ги е страх да си изцапат ръцете и скъпите си дрешки под някоя кола.
    Оправните мъже.
    Сравнително умен, не повече от мен хаха
    Забавен непременно
    Харизматичен
    Реалист
    ....
    с готино тяло? хахах
    И красиви очи.

Еми трябва да е сладък.Да не е кретен,нито идиот.Да се отнася свестно с мене.Ако може да е романтичен,красив.Много ги мрази тея кретени каде ми се подмазват.

определено някой с чувство за хумор и не е лошо да е красив, интелигентен, мил, добър и трябваа да ме обича много много много
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

;]

Da e miL, inteligenten, visok, normalna figura, hubav,da znae kak da se dyrji s edno momiche, da i dava svoboda, da q kara da se chuvstva dobre v negovo prisystvie, da i obryshta vnimanie i t.n ;d :P

Град
    SoMeWheEre ;)
    Значии...първо трябва външния му вид да ме привлива ( който казва,че не е от значение , греши, защото всеки гледа първо това ;] )
    После да има за какво да си говорим, а не да мълчи и само да ме зяпа.
    От там нататък да е мил , да ме оценява , да има смочувствие,но да не е надут (особено без основа), с чувство за хумур и разбира се да ме обича
    You're just like poison..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Трябва в отношенията ни да има някаква тръпка, и не, не говоря за пеперудите в корема, любов и т.н. Говоря за нещо диво, нещо живо, нещо, в което има интрига. Ако е забавен и инат, това се превръща в голям плюс. А и да има в него онази мъжка страна, на истински мъж ...
    П.П. Като това е само да ми привлече вниманието, за отношенията в последствие вече нещата се променят.

Супер фен
    Аз харесвам недостъпни,забавни,свалячи

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    харесвам и обиквам са 2 различни неща-мога да харесам чаровно момче,със светли очи например..
    ще обикна момче,което ми дава сигурност,до мен е в трудните моменти,обича ме такава каквато съм....и е решителен-напоследък най-омразни ми станаха хората,които не знаят какво искат,менят си мнението 100 пъти-супер дразнещо е...

Трябва да е забавен, но да разбира кога е подходящия момент да млъкне и да ме целуне (( ))... Трябва да е мил, но не и лигьо... Може да е чувствителен, но не прекалено, защото не обичам ревльовците (Самата аз трудно си признавам, когато съм плакала )
    Първото нещо, което забелязвам в момче е усмивката. ... Много харесвам момчета с тъмни очи...
    А ако е фен и на Евертън - перфектно (болна съм на тема футбол).

"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на teenems
    Забавни ,умни * или поне малко ум да имат * , сваляч ,сваляч ама не от типа на
    "Аз съм плейбоя на града ,ей ся ще си пробвам късмета с тАА"
    И ся да не е първия там излязъл от гората ,поне да е симпатичен ..

После вече гледам другите неща ,това са първите които ми се набиват ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си