.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Дилема !!

Голям фен Аватара на gret4ety

Дилема !!

Оф утре имам мач по ханбал и гаджето ми ще дойде и би следвало целувки от време на време, както по принцип. Проблема е че баща ми реши да се изсипе на мача ми, а аз му казах да не идва ама той ще дойде. Та така сега съм поставена пред дилемата дали да кажа на гаджето ми че не мога да го запозная с наште и че трябва да се въздържаме, което носи риска да се разсърди, или да го представя на баща ми, което ще е по лошо защото баща ми е ужасно строг. Ако знае че имам гадже ще започне да се държи лошо с мене, да не ме пуска да излизам и в най-лошия случай да започне да ме следи Та не очаквам да ми решите проблема, просто си изразявам терзанията

Град
    In My Sick Brain <3
    Казваш на гаджето си,че не можеш да ги запознаеш и на мача ще се правите на "О здравей,ти кой беше?",защото иначе няма да може да се виждате и да сте спокойни и това е. Оо Ще се въздържите няколко часа без целувки и лигави погледи. Защо да се сърди? оО

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Защо не кажеш на гаджето си да не идва на мача? Кажи му, че така ще те притуснява, ще се разсейваш... Абе замажи положението.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Кажи му истината-кажи му 4е не се срамуваш от него,но не мислиш 4е момента е подходяш,обясни му и как стоят нещата с баща ти.Аз не виждам смисъл да го лъжеш за такова нещо,ти може да му кажеш да не идава,но тои може да реши да те изненада....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Кажи му истината-кажи му 4е не се срамуваш от него,но не мислиш 4е момента е подходяш,обясни му и как стоят нещата с баща ти.Аз не виждам смисъл да го лъжеш за такова нещо,ти може да му кажеш да не идава,но тои може да реши да те изненада....
    няма смисъл да го лъжеш кажи му истината,ако е разбран,ще те разбере :winki:

Повече от фен
    съгласна съм. Няма смисъл да я лъжеш, просто й кажи. Ако ти се разсърди за такава тъпотия...

Голям фен
    няма смисъл да го лъжеш кажи му истината,ако е разбран,ще те разбере :winki:

Обясни на приятеля си, че баша ти е строг и ако го запознаеш с него после ще се отнася зле с теб.Да не идва на мача или ако иска да дойде, но да не се държите като "гаджета".Ако те обича ще те разбере .. Разбира се, че ще му стане малко кофти, но няма как

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си