- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помощ тийнчета :)
Здравейте и от мен![]()
Аз съм Силвия и отдавна не съм тийн и за това моля за помощ. Сестра ми тази година ще стане на 15 и искам да я изненадам с купон. Но не знам как , в смисъл нямам си и на идея къде ходите Вие какво обичате. Айде за музика ще измисля нещо , но място не мога да измисля. Моля Ви помогнете ми с идеи, много ще съм Ви благодарна![]()
Е щом ти е сестра може би знаеш какво обича и как да я изненадаш с тоя купон. Можеш да се обадиш на някоя нейна приятелка тайно и да я питаш, какво парти може да и направиш, за да я изненадаш, кой да поканиш. Можеш да го организираш в някой клуб, ако имаш възможност.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Е на 15 какво може да обича? Секс във всички дупки, пиене, цигарки. Такива нормални неща.
Grumpy old madman
По дискретно неможа ли ?!![]()
![]()
Не всички момичета на тази възраст са разхайтени курви с дрога в джоба и цигари в устата!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Така...може ли малко инфо за сестра ти,например каква музика слуша,какви приятели има,как се облича и т.н.?
Е да, ама това е стереотипа и масовата днешна младеж. А тя явно това търси. Ако искаше нещо лично щеше сама да си помисли, понеже се предполага, че познава сестра си по-добре от насПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Grumpy old madman
Надали това търси ?! И аз виждам колко мои приятели се промениха около новите училища, но едва ли авторката ще направи точно тия неща.
Предполагам,че и двете поколения и на двете момичета са достатъчно различни,за да не знае какво точно да направи за сестра си.Със сигурност познава сестра си,но нали се сещаш,че не може да знае всичко,особено ако не са имали възможност да говорят дълго време заедно.Първоначално написано от Canis_Dirus
Попитай някоя нейна приятелка или се поинтересувай,къде обича да ходи,какво обича да прави с приятели...Какви приятели има,каква е представата и за купон.
Честно да си кажа...съмнявам се, че можеш да и организираш мечтаното парти.
Каквато и да е сестра ти..колкото и да е примерна и т.н. всяко 15 годишно момиче в момента си мечтае за купон с много алкохол (основна цел - пълно освинване, Който е най-пиян е най-готин) и момчета, с които след като се "напие" да се натискаПросто тва е истината.
По-добре и подари нещо или НАЙ-добре просто и дай некви кинти(от 13 годишна тва е единствения подарък, който приемам от роднини).
Let the psycho plays with you...
абе вие сте отвратително покварени и извратени и изперкали и недобре и не знам още кво
вие сте се побъркали, бахти извратениите изкарахте,чак ми стана гадно и ме побиха тръпки като четох последното мнениебрррр,
зле е,ама толкова остро ли трябва да се изразявате
моето предложение е или у вас, или в някакво забутано махленско баре (ама ся не е тва, което си мислите), сандвичи, шампанско или вино (детско вино може), и нейните приятели,абе не знам,толкожва ли е сложно тва, което написах?
добре, и все пак съм супер възмутена от начина на изразяване на някои хора!
това ми дойде в повече..всяко 15 годишно момиче в момента си мечтае за купон с много алкохол (основна цел - пълно освинване,
кво ме нападаш и ти, криво ми е и една бъкаща от положителни емоции тема като тази ми влияе доста добре, мда...
Благодаря за мненията момичета. Някой са доста остри обаче. Аз не отричам , че съществуват момичета с мечта за секс и алкохол, но засъжаление или пък за радост моята сестра не мечтае за това. Поне до колкото я познавам. Ние двете сме доста близки, но исках да я изненадам с нещо различно. Исках просто да ми обясние къде ходите вие и къде се чувствате приятно. Моля Ви ако ще пишете , че любимото занимание на момичетата на 15 е секс и "освинване" въобще да не отговаряте. Искам различни идеи, искам наистина добри идеи за партита. Моля Ви да използвате въображението си, а не да гледате през прозореца, така да се каже. Благодаря Ви .
Според мен щом става на 15 няма да иска купон. Днешнната младеж е по излизането с приятели по барожете и вс такива газарий.
Oo Белинда..успокой се душицо...аз кво да направя, че наблюденията ми (неНарочни, те просто идват и ми говорят/разказват, чувам ги в градския транспорт, в кафето и т.н.) показват, че за това си мечтаят повечето от 15 годишните момичета..Тъжна истина верно ама все пак истинаПървоначално написано от cherinka
![]()
Let the psycho plays with you...
А, не, спокойно, аз не успорвам тия факти. Жестоко е, да, но и вероятно ако беше меко казано не би накарало хората да се замислят, ама както и да еАз се наспах и вече мога да държа на сурови приказки.
![]()
Както казаха те моля кажи ни каква музика слуша,хоби,какво прави през свободното си време.
Ми помоли някоя нейна приятелка за съвет, или го организирайте заедно ..! Успех ^^
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
В някоя дискотека, като наемеш маса(или няколко), където да сложите аперативаИи задължително да кажете на д-джея да пусне нещо за поздрав по случай РД на сестра ти. Най- добре клуб, но е скъпичко. Ако имате градина или е по- широко у вас и там става- украсяваш, каниш гости и когато тя се прибере- изненада
Ти откъде си?
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Свободен от роднински лица апартамент/къща, бира и едно шише да въртят им стига на тея години![]()
Audio ergo sum
Ами попитай не нас, а близки приятелки на сестра ти дори самата не я.
П.П. Между другото е много тъжно, че сама не знаеш как да зарадваш най-близките си хора.