- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснене на пениса
Така не знаех къде да постна темата и за това сметнах, че е редно да е тук. Та така. Имам въпросче (за момчетата) Вие бръснете ли си пениса?
Моля отговорете сериозно.
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
За мен темата не е за тук..
Като цяло само когато бързам се бръсна.. Иначе с крем или кола маска.
да, със самобръсначка
виж топките не знам с какво, тях не ги пипам![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
и там даже при мене над самия пенис кжота ми е много по нежна от топките аа и не се забравяйте отдоло и гъзо![]()
LoVe yAaa.....!
браснете си хуя и топките сека седмица го права
martins
човек не те ли боли никога не бих издържал на товаПървоначално написано от AlokiNn
а иначе да със самобръсначка и то топките по леко че ме страх![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Алокине, каква кола маска брат O_________O
Инак - да.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Прайм му спойлер и го пращам в ''АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА''![]()
Боли в началото.. Като цяло не толковва,но 1вия път си еПървоначално написано от playboyche
![]()
![]()
![]()
![]()
ем иам някво мажа си пениса и след 5 мин космите падат
Естествено!
И него и каламбаците също![]()
Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
моя приятел си го бръсне![]()
Тфа за топките не разбрах,защо ви е страх........ Смело в стил "Луд съм мамо,ям паркет" (chuckle)
не го бръсна, ще си пускам си прическа пънкар отдолу
Ест, че да
Е,как "повечето" държите едно момиче да е бръсната,а вие да хоите,както си искате,а и тва е един вид собствена хигиена,не да кажеш, "А,неска ще правя секс,4акай да се обръсна".А и всеки си има предпочитания,има момичета които хареват космати мъже...Въпрос на вкус
Първо да питам кажи какъв е този крем че не съм запознат с този вид магия ? А и искам да питам може ли със самобръсначка да си го обръсна изцяло (в смъстл да не остават едни черни малки косъмчета )Първоначално написано от AlokiNn
![]()
тъпо е когато ние трябва да сме идеално гладки, а вие да си ходите космати![]()
Просто аз
Сиг. иска да каже крем депилатор.Първоначално написано от onlyforme
Направи нещо за отечеството - емигрирай!