.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    Bourgas
    Купете си машинка "бързо лесно вкусно". Отиваш до техномаркет купуваш една добра машинка за 100-150лв и са мяташ можеш да го бръснеш бързо и да не се притесняваш че ще се порежеш + става и за топките дори е по лесно

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Моя приятел си го бръсне и според мен така трябва , защото малко или много от това зависи и личната хигиена
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Как с машинка ще си обръснеш топките бе,кво става с тебе

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    иии нека всички на борба с храстите на първо място заради хигиената. Я съм го ползвал я не , но хигиената е задължителна

Ааа тва си е нож с две остриета машинката бе ... вярно че става бързо лесно и г/д хубаво обаче трябва да си много спокоен и да не ти трепери ръката ,ако почнеш си викаш оле ми ся ако се порежа и си ебало мамата аз така си перфорирах камбанките с тая машинка точно от тва притеснение. Иначе по темата да бръсна си го със самобръсначка и машинка обаче смятам да пробвам с крем как е.

П.П. : там където споменах че съм си перфорирал топките нека не се приема чак в буквалния смисъл

Град
    София
    Е не брат... Робин Зон Крузо... Много ясно че го бръсна...самобрасначката и така заедно с топките...нямам проблем :P
    http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In

Как ще го бръснеш бе пич, щом господ е дал косми трябва да си ги носим, на калпавия хуй вълната му пречела .

Знам, че жените предпочитат гладко епилирани мъже, но те от своя страна си падат по космати мъжкари и им правят нелояна конкуренция Нормално ли е за един обикновен, панелен, обвързан, не-метросексуален мъжага да отделя значително време за обезкосмяване на скромното си величие в плувките? Вместо да удари един белот пред блока или да изкърти 4 бири?

Лошото на ситуацията е, че улицата е еднопосочна и веднъж почнеш ли - няма спиране, всяка седмица “долу” ще е мокет, а забравиш ли си самобръсначаката - нова екосистема. Не е като при жените, тука мястото е трудно достъпно, богато кръвоснабдено и има твърде много за губене.

Доколото знам да не кажа всички но повечето млади хора се обезкосмяват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си