.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Л-карнитин

Какво знаете за него? Има ли странични ефекти?Увеличава ли издръжливостта? Абе напишете всичко каквото знаете за него и ако някой го е ползвал да каже дали е доволен.Не ми трябва за сваляне на килограми,а по-скоро за издръжливост..

btw-момиче съм

Град
    In Basic Input Output System
    Здравей. Имаш нужда от издръжливост, но за какво, какъв спорт? :Д
    Умея да греша.

баскетбол по принцип..,но не само

Град
    CpecaH очакваше да кажеш щанги. Язък. Нека да разсъждавате заедно - баскетбол + тичане + скачане = крачета. Пробвай с изкачване на стълби с допълнително прикачени тежести - кръст, ръце, крака. Опитай с патешко ходене, клекове с отскок и стречинг за квадрицепсите.
    Умея да греша.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от CpecaH
    CpecaH очакваше да кажеш щанги. Язък. Нека да разсъждавате заедно - баскетбол + тичане + скачане = крачета. Пробвай с изкачване на стълби с допълнително прикачени тежести - кръст, ръце, крака. Опитай с патешко ходене, клекове с отскок и стречинг за квадрицепсите.
    А Valento мисли че не знаеш каде се намираш ...
    по темата ... Л - Карнитина е за сваляне на мазнини , за издръжливост мога да ти кажа , хубава почивка да правиш , да спиш минимум по 8 9 часа , да ядеш стабилна храна и да спортуваш още по-активно .. не го взимай този Л - Карнитин... чувал съм че бил опасен за сърцето ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    А Valento мисли че не знаеш каде се намираш ...
    по темата ... Л - Карнитина е за сваляне на мазнини , за издръжливост мога да ти кажа , хубава почивка да правиш , да спиш минимум по 8 9 часа , да ядеш стабилна храна и да спортуваш още по-активно .. не го взимай този Л - Карнитин... чувал съм че бил опасен за сърцето ...[/quote]
    CpecaH се опитва да се чуе. Хайде, аргументирай се. Но почакай, CpecaH ще опита пръв - горепосочената схема на упражнения е примерна. Тази тренировка се изпълняваше от наш национален състезател, който търсеше именно сила и издръжливост. Щом критикуваш, използвай аргументи и не обърквай хорицата, които четат форума. Пазвантин.
    Умея да греша.

А infinity05 не може да вземе решение
    да го купувам ли ся тоя Л карнитин или просто да правя упражненията ...

Град
    Варна
    Виж сега, всеки си има мнение.
    Bimmer смята, че макар и безвредно (мисля), ползването на л-карантин не е за предпочитане пред естествено постигнатото.
    Ти си решаваш, аз бих избрал някакви упражнения пред добавки, опира до лично мнение.
    Късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си