.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

И какво следва ?!?

Здравейте,не знам дали това е точното място да си напиша темата,но ето.Не гледайте ник нейма ми,хич не ми е забавно,просто трябваше да се регистрирам някак.

За да разберете историята ми трябва да почна малко по - отдавна...

Нова Година беше невероятна,всичко "чук",бях с приятелката си у тях всичко беше перфектно...Няколко дена след това разбирам,че докато аз съм купувал допълнително пиене за гостите й,тя се е мляскала с някакъв/някакви(около 23 часа ).В 00:00 бяхме заедно.Началото на януари месец беше съвсем нормален месец,до момента,в който разбрах това за приятелката ми - скъсахме...После дойде и "освобождението" на баща ми от работа(с майка ми са разведени).Малко по - малко напрежението нарастваше.Изнервеният ми баща,все повече започваше да ми вика без причина,такъв харакатер съм,че винаги връщах,ставаха караниците и все плаках(никога не ме е удрял,просто съм емоционален).
    Сега съм в ужасно финансово и социално състояние,нито искам,нито мога да си говора,с който и да е.С момичетата съм на средно (почти високо)ниво,но без 20 стотинки в джоба,нито мога да изведа някоя,нито да си хвана приятелка.Ще се почудите как мога да мисля за момичета при това положение,еми мога..Докато бях с бившата ми приятелка тя винаги ме разсейваше от реалността(вкъщи) и никога не ми се налагаше да мисля за това(да,и преди не бяхме с цветущи финанси).
    Ще кажете "ще отмине",но е така от много време...
    Ще кажете "потърси си работа",но си търся от началото на лятото и НИЩО.Баща ми също си търси,но НИЩО.

Не очаквам някой да ми даде "магическо хапче" и всичко да се оправи,а просто исках да споделя.
    Благодаря за отделеното време.

Дай малко инфо за теб
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Еми от кой град си де ?

Keep Walking ... !

Не виждам какво значение има,но София

От София си и неможеж да си намериш работа ? Странно аз където съм от Стара Загора , че работа има много а ти където си от София неможеж да си намериш работа мисля , че не търсиш достатъчно поразрови се из интернет може да намериш нещо наистина добро ... магазин за обувки "НАЙК" , "АДИДАС" , "ПУМА" ти си младо момче те такива търсят ... в София имате над 5 БИЛЛА магазини и + това имате някой други хранителни вериги ... работа има на поразия даже и срещу добро заплащане поразрови се малко из интернет и ако не намериш нищо аз се не неща ... пробвай та да видим

ето ти един сайт където можеж да си потърсиш работа само си настройваш характеристиките както ти си икаш и търсиш
    http://www.jobs.bg/

КЪСМЕТ ти пожелавам

Keep Walking ... !

Не знам каква работа искаш, но все пак в София има по - голямо разнообразие от провинцията. Щом си в такова финансово положение трябва да се съгласяваш с всяка работа, която намериш, докато не си намериш някаква по твоят вкус. Така че те съветвам за барман да потърсиш (сега се сещам за нея). В града, в който живея много често се търсят бармани, а за София няма да начин да няма.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си