- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- краят на една дълга и мъчителна връзка
При мен с бифшата ми беше нещо подобно , не и пукало за мен и не искала да бъде с мен за да не ме нарани. Пълните глупости и накрая кво кво др момче се оказа , че има. Но вече не ми пука и съм прекратил всякакви контакти с нея![]()
Гооо.. ше те шамаря по дупИто..!кво ти казах аз ..
остави я тъпата путка. . не си заслужава !![]()
![]()
![]()
![]()
БАХТИ ПРОСТОТО ПАРЧЕ Е ТАЯ,чак не е истина как може да си я траял 1 година бе човек?!!Пише като олигофрен....само докато го четях не се сдържах да почна да я храня.Хубавато е според мен ,че всичко е свършило като гледам е за добро,радвай се на съдбата ,че те е оттървала от тва просто същество.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Тва беше най-тъпото нещо,което съм чела. ....Първоначално написано от producenta
А говорим за чувства .. не,просто нямам думи!
Според мен ти си точно момче, и наистина заслужаваш много повече от една разглезена пикла,която не знае какво иска. Забрави я.. Може и да ти е трудно,но определено ще е по-добре за теб. Успех![]()
![]()
Aре сички да я добавим и да я храним![]()
Пич... ще ти мине. След време ще се смееш на тъпотията й.
Всеки прави грешки, споко. Заслужаваш много след това, което си изживял, пожелавам ти да го намериш и никога не се отказвай!![]()
Кфо да я храниш, тя си е достатъчно зле,че да я храним още![]()
![]()
![]()
Най-гадни са точно тези момичета които незнят какво искат и си играят с теб и накрая винаги ти си този който е наранен ...
Ще я преживеешИма много по-стойностни въпрос на време е да намериш някоя
![]()
П.П. Начинът по който пише в уникално дразнещ![]()
--------------------------------------------------------
+Първоначално написано от Collapse8
+1 тая наистина е мега голяма кифла/лиглаПървоначално написано от Collapse8
Аз ли съм дърта, че вече тоя новия олигофренски начин на писане, едвам го прочетох... смятай.. мани я тая, не знам какво си правил с нея толко време, by the looks of it тя акъл няма бе, дуде..
Даже не прочетох и коментарите на другите неможах да се сдържа да кажа,че тази само като я гледам как пише и ми става ясно че е или някаква лигла или се опитва да се прави на модерна което е супер селско и смешно!
Тая е ужасно тъпа..... не знам как си я изтърпял 1 година![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ще задържа част от коментара си. Постъпил си достойно. Смисъла се е загубил отдавна. Браво за смелостта.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Колко е лигава ... просто не знае какво иска остави я .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Много неграмонтно и немислещо същество е бившата ти приятелка,до като ти си интелигентен и къде къде по умен и възпитанКак си бил с нея ,не знам ,не ми го побира мозъка ?
Изключително тъпо същество
![]()
![]()
Summer (h)
Щом видях "ei za tfa, nea, 6t0,i kfo, nqkf0o ...",спрях да чета. Мнооого зле.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
пфффПървоначално написано от ReachlessGirl
ОДИН!!!
Не те заслужава. Ще откриеш нещо, което да си струва, но повече не се занимавай с нея. Най мразя аз да съм сериозна, а отсреща да ми се лигавят, както тя прави.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...