.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: промяна..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

промяна..

Здравейте Провокирана съм от темата на melcho1 - "Живот към по-добро" и реших аз да пусна тема за себе си.Отдавна искам да се променя..в характера и да стана по-красива трудно ми е за характера,може би се дължи на това,че се отказвам много бързо ще ви помоля за съвет според вас каква първа стъпка да направя към промяна ии как мога да стана такава каквато искам да бъда..ще съм ви благодарна да дадете съвети

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Какво не харесваш в себе си и в характера си ? И все пак нямаше рнужда да пускаш друга тема ми в онази да поискаш помощ..

Град
    In My Sick Brain <3
    1. Научи се да се обичаш много.
    2. Виж 1

3. Не си казвай:
    -Такава съм си
    -О колко съм тъпа/грозна/невежа/бла бла...самосъжалението е глупаво нещо
    -Не обвинявай себе си за неща за които не си виновна
    -Не мисли много за другите
    -абе дай скайп да ти покажа ^^

Съгласната съм със съветите на Collapse8. Също така искам да добавя, че не трябва да чакаш някой друг да дойде и да ти го свърши или да си приказаваш само на думи, колко много и какво искаш да промениш в себе си и да се надяваш, че само с тези неща ще постигнеш промяната. Най - важната крачка към промяната е сама да я направиш. С воля и сила ще постигнеш много неща.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Винаги съм твърдяла, че който ме харесва, ще ме харесва такава. Нямам немерение да се променям. Всеки човек има някакъв чар във себе си. Дали в лицето, дали в косата, дали в характера. Всеки иска да стане по-добър. Наистина със желание, ще постигнеш каквото искаш. И аз понякога се дразня, че съм нервна, викам, отговарям, страшно голям иант съм. АМа какво да направя такава съм си. Не искам да се променям.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    отстоявай мнението си
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Съгласна съм с всички.И аз съм опитвала да се променя,но нестава и затова си оставах себе си...

Като си поставиш цел, недей само да мечтаеш за крайния резултат, а гради планове и ги следвай с желание

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Отиди в книжарницата и разгледай книгите за самоусъвършенстване Не съм сигурна, че така се казваше раздела

За външния вид, пусни една пик да видим...А за характера то другите го казаха.
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Град
    България
    http://www.impulse.bg/photos/by/8415...19271#23219271 - тОова съм аз..знам,,че не съм перфектна,,но.. иначе какво мислите?

Не разбирам къде е проблема.Много си красива даже.Важното е да си вярваш.И аз преди бях много срамежлив.Ама под много имам предвид МНОГО.Само като си вярвах че мога да се променя и че съм нов човек успях да го постигна.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от speedemon5
    Не разбирам къде е проблема.Много си красива даже.Важното е да си вярваш.И аз преди бях много срамежлив.Ама под много имам предвид МНОГО.Само като си вярвах че мога да се променя и че съм нов човек успях да го постигна.
    Мерси

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Какво не харесваш в себе си и в характера си ? И все пак нямаше рнужда да пускаш друга тема ми в онази да поискаш помощ..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    България
    Наистина все не успявах,но този път съм го решила, да се променя очаквам още съвети ии утре ще си направя планче с цели,които да следвам стъпка по стъпка..

Мега фен Аватара на L0ST
    А за какво точно искаш да се променяш?

Никога не съм искал да се променя - винаги ще се амери човек, който да те харесва такъв какъвто си си, без да се променяш...

Примерно може да става дума да се променя в училище - да изкарвам по-добри оценки, може да искам да стане по-социален и т.н. . Но никога не бих си променил характера, заради някой, който не ме харесва. Обаче с течение на времето стила ми на обличане се по-промени, преди носех по..консервативни дрехи, сега си нося каквито ми падне, предполагам е било от възрастта.
    Lexynnka

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    А за какво точно искаш да се променяш?

Никога не съм искал да се променя - винаги ще се амери човек, който да те харесва такъв какъвто си си, без да се променяш...

Примерно може да става дума да се променя в училище - да изкарвам по-добри оценки, може да искам да стане по-социален и т.н. . Но никога не бих си променил характера, заради някой, който не ме харесва. Обаче с течение на времето стила ми на обличане се по-промени, преди носех по..консервативни дрехи, сега си нося каквито ми падне, предполагам е било от възрастта.
    Искам да се променя,така ще се чувствам по-добре и по-щастлива искам да го направя заради себе си и да бъда такава каквато искам.Пък и мисля,че така приятелите и другите ще ме харесват и уважават повече.

"Искам да се променя,така ще се чувствам по-добре и по-щастлива Smile искам да го направя заради себе си и да бъда такава каквато искам"
    О, повярвай ми най- добре ще се чувстваш такава каквато си, не такава каквато искаш да бъдеш. Т'ва за уважението от приятелите е много тъпо. Те ако не те уважават такава к'вато си, какви приятели са О.о'
    ммм и често да ти кажа, знам ги аз тия "промени..." , от утре, от утре, от утре... после в други ден и така. Никой не може да промени характера си т'ва е. Както по-горе споменаха, винаги ще се намери някой който да те харесва такава каквато си, пък това, че ти не се харесваш... хах съмнява ме след "промените" да се харесваш по-вече~
    Т'ва да си поставиш цели е много хубаво, добре.
    ъъъ... за външния вид, недей променя нищо.
    Най- добре бъди каквато си.

Голям фен
    Бъди винаги положително настроена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си