.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Tübingen Germania

България и новите чужденци българи

ОХх хора хора имаме държава за чудо и приказ всичко си имаме, но знаем че развитието... и много българи са по чужбина българи, които забравят от къде са и от къде идват , къде са родени и под чие небе са расли. Свидетелка съм колко хора забравят и се срамуват че са българи. За мен това са едни глупаци, които никога няма да са с дадената националност които искат, нито с българите ще са българи. Малките хора, където се вика пази Боже сляпо да прогледа. Аз съм горда ГОРДА СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА И НЕКА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ НИКОГА НЯМА ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОВА! Хората които забравят за България са най/големите нищожества. Това е от мен! Където и да съм по света си оставям БЪЛГАРКА!

БЪЛГАРИЯ

Съгласна съм.
    Глупави са поради много причини, но най-вече заради това, че си нямат грам представа от какво се отричат.
    За да разберат всички, колко велик народ е бъгларският, трябва да стане нещо глобално.
    Интересни времена ни чакат.

Град
    Dresden
    Много интересни времена ни чакат, наистина-все по-лошо ще става

Град
    В бурканче Nutella ;дд

Re: България и новите чужденци българи

Цитирай Първоначално написано от missTwlight0208
    ОХх хора хора имаме държава за чудо и приказ всичко си имаме, но знаем че развитието... и много българи са по чужбина българи, които забравят от къде са и от къде идват , къде са родени и под чие небе са расли. Свидетелка съм колко хора забравят и се срамуват че са българи. За мен това са едни глупаци, които никога няма да са с дадената националност които искат, нито с българите ще са българи. Малките хора, където се вика пази Боже сляпо да прогледа. Аз съм горда ГОРДА СЪМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА И НЕКА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ НИКОГА НЯМА ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОВА! Хората които забравят за България са най/големите нищожества. Това е от мен! Където и да съм по света си оставям БЪЛГАРКА!

БЪЛГАРИЯ

Окей.. кажи ми как да не се срамувам да кажа, че съм българка като всички ''турци и роми'' да ги нарека, казват, че са от България .. След, което като ме попита някои от къде идвам и като кажа България ми се отвръща с въпроса : А знаеш ли турски ? ... Как да не се срамувам като те ни представят навсякъде по света ..?!

[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Нямате право да критикувате "отказалите се от България българи". Държавният апарат и самият народ направиха всичко възможно за да искаш да избягаш оттука. И аз се чудя къде да се спасявам, защото освен ако не стане чудо, или не забогатея, не виждам гаранция за по-нормален и сигурен живот тук, освен ако Господ не те пази. :Д Или пък да имаш пари и връзки.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Tübingen Germania
    Ами направете така че да се гордеем предствяйте родината ни добре и си казвайте че сте българи защото сме умни, красиви абе изобщо ние сме си номер едно. Където и да сме ние сме си чужденци и такива си оставяме ако ще и цял живот там да сме живяли.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: България и новите чужденци българи

Цитирай Първоначално написано от missTwlight0208

БЪЛГАРИЯ
    блаблабла друн друн
    смяхте се на 2-мата пичове с шейни на олимпиадата в Vancouver че финишираха 20 и 25 от общо 60 човека, ма не отбезязъхте факта че тази шейна с която се състезаваха е от 76 година?

всички в българия е дрънканици, за това и борисов ви е главен секретар, но не че знаете какво е това, той добре си дрънка

Ти си антибългарин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си