.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен
    Град
    Sofiq

Кристали за коса

Здравейте,

Косата ми е суха и фризьорката ме посъветва да ползвам кристали за коса. Вие ползвали ли сте този продукт? Доволни ли сте? Има ли някакви отрицателни ефекти ( например да омазняват костата прекалено много)?
    Кои марки са хубави?

Град
    Пловдив
    почти всички ползват преди пресата но си купи ленено масло,по-хубаво е.кристалите помагат на косата само външно,вътрешно доколкото знам накъсват и изтощават косъма.никога не се слагат в корените,по възможност само в краищата.за фирма не мога да ти помогна,но моите са МАГИ и ми харесват,чувала съм,че на БИОФАРМА не са много качествени. и както казах си купи по-добре ленено масло

Голям фен Аватара на GerYy
    Винаги когато се изкъпя си слагам кристали за коса на краищата. Те предотвратяват цъфтежа на косата. Моите са на SERI (гръцка фирма)

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    А да попитам лененото масло как се ползва?

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    почти всички ползват преди пресата но си купи ленено масло,по-хубаво е.кристалите помагат на косата само външно,вътрешно доколкото знам накъсват и изтощават косъма.никога не се слагат в корените,по възможност само в краищата.за фирма не мога да ти помогна,но моите са МАГИ и ми харесват,чувала съм,че на БИОФАРМА не са много качествени. и както казах си купи по-добре ленено масло
    Oooo, това от моите съвети ли е или е просто съвпадение? :P

Град
    [На Метри От Земята]
    Аз ползвам на Сери
    Просто аз

Град
    Градът на скучаещите милионери
    С две ръце за Alfa Parf...разликата между тях,тези на Сери и на Биофарма е ОГРОМНА...ползвала съм и трите и имам наблюдения.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Аз ползвам на Сери
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си