.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Да не идва по-добре, а ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е че аз се закачам съвсем лекичко. Ти вече ще се разревеш.. недей така. Представям си ако пусна тежката артилерия, какво ще се случи. Всъщност не си представям.

То верно Чавдар ако драска в темата ще става страшно

Чувство за хумор му е майката. В големи дози.

Драскай какво си направила и какво се е случило когато има развитие.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Здравей, как си ? Ние с теб май сме един набор нали ?.... той-не знам.. и ти му казваш в последствие, че сте 1 набор защото най вероятно му се карат и на него по телефона. На теб тогава са ти се карали ваще и си била разгневена... и така оня ако не тъп ще земе разговора в свои ръце
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Супер фен
    Като не искаш да правиш ти нищо по въпроса, нямате ли общи познати да ви запознаят - в едно училище сте все пак?

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Ето кфо трябва да направиш. Когато го засечеш някъде,отиди при него и му кажи,че много съжаляваш,че си му се развикала... Обясни му, че някой те е ядосал много (не е задължително да казваш,че са били вашите).
    Той вероятно ще ти каже "няма нищо" или нещо от тоя род, след което би трябвало да му кажеш нещо от сорта на "между другото, аз съм ...... (казваш си името) ;D;D " И ето,вече се познавате Може да ти стане неловко, да се замислиш дали постъпката ти не е била тъпа, дали не си сгафила,докато си си говорила с него, (и всякакви такива простотиики),но след като приключите разговора си и като влезеш в час,ще си страшно спокойна и доволна.
    А ако чакаш той да действа първи, освен,че ще загубиш много време,може да си останеш само с чакането. Ще настъпи момент,в който ще си кажеш "Оф,защо не го заговорих..." или нещо такова и повярвай, няма да се чувстваш никак добре. Даже обратното.
    Така че, извода от всичко,което написах, се състои само в една дума...а тя е действай!!

може пък да си въобразяваш.. така както излиза и ти постоянно го гледаш, може и той да си мисли същото, което ти мислиш за него..
    Абеее щом е голямо момче смятам, че ако имаше достатъчно голям интерес щеше да те заговори..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

55555555

Не се страхувай.Напълно нормално е. Заговори го първа.Щом пушите може да го попиташ дали има огънче.И после кой клас си,ала-бала.Направи първата крачка.Щом те гледа,усмихва ти се това е знак,че не си му безразлична.Успех!
    мечтата ти

Супер фен
    Поискай му огънче

Запознахме се Днес бях с приятелка на разходка и съвсем случайно го засякох.Усмихнах му се, той на мен също и се разминахме.С моята приятелка седнахме на едно кафе и той влезе след нас с неговите приятели и седнаха на съседната маса.Гледахме се, гледахме се и накрая един негов приятел се засмя и каза " от почти месец се гледате и се усмихвате един на друг, толкова ли е трудно да се запознаете ? ", на което и на двамата ни стана мн неудобно и се обърнахме на различни страни.В един момент явно и двамата не издържахме и тръгнахме да ставаме по едно и също време.Всички започнаха да ни бъзикат, да се смеят .. това било истинска любов, те се чудели защо не си говорим а ние явно сме използвали телепатия и такива глупости.Та запознахме се и ни поканиха с моята приятелка да седнем при тях, но ние чакахме други момичета и им казахме, че най-вероятно няма да е приятно да изкочим 10 момичета при тях, но те дори се зарадваха И така говорихме си, "опознавахме се" с момчето, обаче ми стана малко неловко.Той не спря да ме гледа в очите.Понеже имам много дълги мигли и той не спря да ги гледа, всяка втора негова реплика беше " имаш много яки очи, имаш много красив поглед и т.н" По едно време ми стана някак неловко, но пък мина добре.След това предложи да ме изпрати, аз обаче нямаше да се прибирам и понеже приятелите му видяха, че иска да е с мен още малко предложиха да станат и да се размотават заедно с нас.Ииии такаа всичко беше мнного хубаво, говорише ми много мило и когато вече се разделяхме ми каза " знам, че не се познаваме и е неуместно, обаче много искам да те прегърна, може ли ? " и така прегърна мее и всеки тръгна в различна посока.Сега видях, че ме е намерил в импулс и ми е писал

ПП: Благодаря на всички, които ми даваха съвети :P

Град
    В мислите на хората
    Aaand we have a winner

Честито!

За мен - натурален шоколад "Милка" + 2 литровка кола

Dr. Gregory House

Ее, супер готино. Поздравления(за приятелите му и приятелките ти ) и дано нещата нататък не се развиват със скоростта, с която се развиваше пътя към запознанството ви.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Бравоо Мойте поздравления

--------------------------------------------------------

Мерси мерси

valdesbg ще имам предвид желанието, и някоя друга водка и кутия с цигари мога да те почерпя

Град
    В мислите на хората
    Авторке - не пуша, но Джони/текила не отказвам

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    хаха от една тема в тоя раздел да ми стане хубаво :}
    доста добро запознанство
    явно си е заслужавало
    е успех от мен занапред :}
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мерси много valdesbg няма проблем, каквото кажеш това ще те почерпя, нали знаеш ? И недей да скромничиш мама и тати плащат

А може ли да попитам на колко сте? Е така, интересно ми стана.

Аз съм на 16, а той е на 18.Тоест 10 и 12 клас

сладури.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи на най-добрия ти фр да те запознае с него
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    В мислите на хората
    soul1199 - те вече са се запознали. А така както гледам - май и ще тръгват вече.

Авторке - ако си от софия - можем да уредим нещо

Dr. Gregory House

От Бургас съм, ама може да уредя някое пътуване до София, както казах мама и тати плащат не е проблем Пък ако не, по скайп ще ти пратя каквото кажеш, винаги се получава

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    soul1199 - те вече са се запознали. А така както гледам - май и ще тръгват вече.

Авторке - ако си от софия - можем да уредим нещо
    тъй ли аз не видях
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Яяя да се стягаш и да отиваш да го заговаряш :P
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си