Първоначално написано от
ShiZo
Ето тук идваме до главното нещо в живота.
До правилният избор, ако може така да се нарече.
Всеки може да обича, и всеки се оставя да бъде обичан, просто е хубаво, защо не.
Но... ако една сутрин се събудиш и осъзнаеш, че
не си себе си, докато си с него,
по една или друга причина, не си се чувствала комфортно, в прегъдките му,
двамата сте съвсем различни хора, които се нагаждат един за друг,
.. или че просто това не е той..
Не подтискай това чувство, и не го загърбвай, той може да е "най-доброто което мога да имам", но нека това не те спира.
Защото ако не е твоята половинка, този човек рано или късно ще си тръгне от живота ти.
Някой хора го описват, като загубване на тръпка, други казват, че остава само уважението или свикването, че той/тя е там.. а трети се разделят.
Аз лично, не виждам смисъл защо трябва да пропиляваме години с хора, с които просто няма да бъдем толкова щастливи.
Пиша, все едно съм се разделила току що и се окуражавам сама. Не е така. Щастлива съм. Защото съм с истинското си аз, с него. Всяка секунда с него.. се равнява на цялото щастие на стара УЖ перфектна връзка с друг.. Вече години заедно..още се изчервявам и сърцето ми се разиграва, когато го видя случайно..
Заслужава си търсенето, не се задоволявайте с това, което мислите че имате.
Не забравяйте, че хубавото на една хубава връзка, която е прекъснала, е че е отворила вратите на перфектната връзка пред вас. Гледайки назад с тъга, пропускате възможността, която е точно пред вас..