.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Девствен

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна

Девствен

на 17 съм 11 клас и като съм с приятели от класа казват вече само 7-8 от класа са девствени .Малко ми е гадно ,че съм към тях ..

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Ако ти е толкова гадно.. направи нещо по въпроса та да не си сред тея 7-8 човека..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен Аватара на Emilen
    Добре де, изобщо не разбирам логиката. За разлика от диваците, в т.наречените цивилизовани общества всеки се стреми да се изтъкне индивидуално, без да принадлежи на племето(пиърсинг, татуировки, ексцентрични прически). А като стане дума за секс, гадно било, че си по-различен...
    Я си признай, че основната причина е, че ти се иска!
    Някои и по-големи сме започнали, а после сме си наваксали. Хич да не ти пука!

Re: Девствен

Цитирай Първоначално написано от Bender
    на 17 съм 11 клас и като съм с приятели от класа казват вече само 7-8 от класа са девствени .Малко ми е гадно ,че съм към тях ..
    Нищо срамно няма в тва да си девствен ... ако се бъзикат на твой гръб им кажи да си го начукат всички хубави неща в тоя живот стават бавно но се помнят завинаги ... сигурен съм че когато дойде момента ще имаш много да разправяш какво си приживял и те ще ти завиждат ...

е кво да напраим бе човек. Божеее аре спрете.

Голям фен Аватара на Emilen

Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
    ... сигурен съм че когато дойде момента ще имаш много да разправяш какво си приживял и те ще ти завиждат ...
    Аз не съм. Най-хубавите моменти човек трябва ревностно да пази за себе си. Лично мнение.

Абе само знай че не си сам

Супер фен Аватара на ubuntureload
    И са кво ... да те почерпя една безалкохолна бира .... В крайна сметка тя е първата крачка към надуваемата жена ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

пич по добре се откажи от живота. няма смисъл да продължаваш така

ггд

няма ли кой да ти пусне

Цитирай Първоначално написано от Bender
    първо .. това да живееш според правилата на "те казаха" е изключително глупаво и безмислено .. Живота си е твой .. нека ти казват да ти минава през едното и да излиза през другото ..

второ .. гадно ти е, защото?? Дай ми една причина поради, която трябва да ти е кофти? Какво да не би да са повече от теб .. пхаха .. да не би да са станали по - умни? По - красиви?

п.с. Повярвай ми много момичета харесват девствените момчета, които са на по 16-17, защото са рядкост .. трябва да се радваш, а не да се срамуваш от това!

Супер фен Аватара на Everytime
    единствения и точен отговор от цялата тема е над мен , a колкото до оня snake... голям идиот баце

няма причина да ти е гадно просто ... а ако се влияеш от днешната младеж .. мани мани

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Добре е какъв точно е проблема аз като спах с момиче за първи път на 14 години кво цар ли станах или нещо повече от останалите ? Кво толкова се движите по някви стереотипи направо от такава до такава възраст трябва да съм спал с момиче от такава до такава възраст трябва да съм минал еди колко си...Това са глупости за всичко има време по добре е да изчакаш малко и да го направиш с правилния човек отколкото с първата въртяна мастия дето ти падне така че горе главата
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Абе само знай че не си сам

Брат с теб сме и аз съм така в същото полужение и нз тъпо е и не мисля че момичитата си падат по девствени щото са рядкост... така ще кажат че не стааш щото незнаеш кво да правиш... и щото не си на 27 и няяш БМВ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си