- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отворена дискусия около своеволието на модераторите.
Съгласна съм, но НЕ СТЕ ДЛЪЖНИ да отговаряте на ВСЕКИ.
А и затова си има подфорум "Похвали, КРИТИКИ и предложения към екипа".
Трябва да има някакъв ред, иначе настъпва хаос. От неприятния вид.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За това си има Правила на форума.
Добре, разбирам те, но не бъди твърде мека Мария, защото рискуваш пак да се обърнат срещу теб.
Начинът на писане и начинат на мислене са две доста различни нещаПървоначално написано от Psychoman
Аз не смлагам интервали,защото,за мен,така изглежда по-добре.Цитатът,за който казах,че е дебилен,все още го намирам за такъв.Нито съм седнал да те съдя,нито нищо.Това беше мнението ми за теб.Ти мен не си ме обидил,не можеш и даме засегнеш.Никой виртуален герой не може да ми повлияе на настроението,като каже нещо за мен.Не си ме обидил.И аз не съм те.Под "Дебилен" разбирай глупав.В днещно време,често се използват като синоними.Не съм те спрял да се месиш в моите теми,мнения и т.н.Коментирай си - жив и здрав да си.
Чувал съм,че човек може да се обиди само от истината![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
В. с тва модераторство само нерви, ще ти побелее косата.
Иначе във форума на бмв е така, пишеш мнение или тема и първо се проверява от модераторите преди да се публикува... Много е дразнещо и ако ти трябва нещо бързо никъв шанс да ти отговорят.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
А ти виж,че регистрацията на cherinka е от 2006,а твоята-от 2009.С други думи-тя е писала мнения 3 години повече.Защо ли има повечеПървоначално написано от realantisocial
![]()
А по темата единственото ми мнение е,че много се вживяхте![]()
Първо, за годините...прочети заглавието на сайта.Първоначално написано от Psychoman
Второ, да не те познавам...Поне се надявам на 32 да имам достатъчно личен живот и приятели, за да не страдам от липса на внимание, която да запълвам из тийн форум...
Второ, евтините манипулации не на мен, моля. Не казах, че страдаш от душевни проблеми, а от липси. Фактът, че самата тема съществува и занимаваш всички околни с проблемите си, говори достатъчно ясно за това...
Към кого, как се обръщам не смятам, че си човекът, който да ми държи сметка. Във форума има модераторо-администраторски екип и аз съм част от него, харесва ли ти или не...Към хората в него как ще се обръщам си е мое решение и не ти дължа обяснения. Как изглежда в очите ти, не ми е приоритетно...
И трето на още по-евтини провокации, като тази с ВТН, няма и да отговарям. Ако ти пречат на разбирането съкращения като ВТН (уау, колко трудно да се сетиш...) проблемът не е в мен.
И като не те интересува зад кого заставам, защо ми отдели няколко поста ценни слова? Малко си противоречиш...
ПП: Виждам, че имаш афинитет към привличането на внимание на околните, пък било то и с 10-16 години по-малки от теб, но, ако провокациите ти при масата вървят, с мен ще ти е малко трудно.![]()
Продължаваш да разсъждаваш 'сухо' над нещата, които пиша и очевадно не можеш да ги разбереш, но аз не те виня.
Имаш страхотна логика, която леко 'издиша', но и това за теб не е голям проблем, предполагам.
Да, влизам в сайта и виждам, че пише: "teenproblem", което горе - долу се превежда тийнейджърски/юношески проблем. Този сайт не очаквам да се ръководи от тийнейджъри/юноши, а от големи хора, защото когато отида в някое училище, не очаквам да ме изучават учениците, а учителите.
Разбираш за какво ти говоря, нали? Радвам се.
Не знам по каква причина мислиш, че съм на 32 години (ако изобщо мислиш, защото поста ти е доста объркан), но каквато и да е, не е правилна. Нито съм на 30, нито на 32, 'колега'.
Какво те кара да мислиш, че разлика между проблем и липса е много голямата? Душевното ми състояние е абнормно (според теб), което веднага го превръща в проблем. Това не са манипулации, а нормални разсъждения, 'колега'.
При положение, че не си разбрал какво искам да ти кажа:
Ако ти липсва бъбрека е проблем, ако ти липсват бели кръвни клетки е проблем, дори, ако ти липсва нещо душевно, то пак е проблем.
Прочети поста ми пак и ще разбереш, че на нито едно място не ти казвам към кой, как да се обръщаш. Коментирам как изглежда отстрани, а това е много различно от нещата, които си интерпретираш.
Отделих ти няколко реда 'ценни' слова, защото пишеш неща, които не са ти ясни и засягат мен. Сега разбираш ли защо ти отделям тези 'ценни' слова, 'колега' ? ( Много странно, че ти вместо 'редове', пишеш 'постове', но и това може да е някакъв нов форумен жаргон, който все още не ми е познат. )
Не знам защо използва точно думата 'афинитет', но някак си не пасва на изречението. Не си мисли, че афинитет е пристрастие, заблуждаваш се.Както и да е. Ако прочетеш по внимателно първия пост, ще разбереш какво внимание търся аз.
![]()
B4