Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Аз смятам, че всяко обективно и аргументирано мнение, предложение и критика са добре дошли.
Радвам се, че оставаш, и че мачока те подкрепи. Прекалено крайна мярка ми се вижда някой да се маха, и ако това за SWASTIKA e вярно, не знам... кофти ми е за него, повтарям се отново, но нищо лошо не съм видял/чул от него.

А и в мненията на мачока не се ли получи леко противоречие.. първо каза, че SWASTIKA остава, и че ако не е удобен на някого - просто да не чете мненията му. После пък разбираме, че вече е баннат...

Иначе, Raybeez, като човек не мога да кажа, не те познавам лично, но като цяло мисля, че наистина си вършиш модераторските задължения както трябва, за което те поздравявам. Мачока е прав, че не е сгрешил в преценката си. Все пак, няма да е лошо да се избягват разните модерации на мнения, примерно неудобни, или нападки с/у теб/приятел съфорумник. Мисля, че това е под нивото ти и спокойно можеш да контрираш/противопоставиш на всяко мнение, не е нужна редакция...

Все пак вие сте модераторите, не ние, вие решавате кое и как. Но след като ни питате, казваме.