- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените са такива.
Наскоро разговарях с 1 приятелка и тя ми каза,ако искаш да се харесаш на някоя стани,чалгар пушач и т.н.И лошо момче......... така ще привличаш повече момичета,също така е хубаво да си глупав защото говориш повече простотии и на момичетата им харесва..... мислите ли че това е вярно?![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
На 100 процентаСтани и ти такъв,ще си единствен в България
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ако целта са ти наконтени, направени чалгарки, с къси поли, курвенско поведение, лигавещи се и заливащи се от смях на току-що измислените простотиии - давай, стани чалгар, пушач и простак. Ще имаш голям успех сред такива. Ако ти е само за едното е.ане, т'ва е начина, вЕрно. Но ако ти се иска да си с някоя за мааалко повече време, кажи на приятелката си, че е малоумна и не я слушай.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Е това беше най-голямата глупост, която успях да прочета откакто съм в тоя форум!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяко 1 момиче е напълно индивидуално! Сещаш ли се?
Аз например харесвам повече интелигентни момчета, или такива с които ми е приятно да общувам . ...които имат какво да кажат, а не някой тъпак, който да ми ръси простотии или да ми дрънка за секс .. понеже с друга тема не е толкова добре запознат. .
![]()
![]()
![]()
Тази твоя приятелка й кажи, че е заблудена офсЪ . .![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
еми тая която ти го е казала е супер тъпа чесно. Аз пък никога не бих се хванала с такъв. Не мога да разбера защо всички момчета си мислите че трябва да сте простаци и грубияни за да се харесате на някоя..
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Хаха напълно съм съгласенТъпото е че повечето момчета търсят само бройки ( почти всичките ми приятели са такива ) и са некФи гЪзарчета дет се правят на много вървежни гледат да дрънкат глупости да може момичето да им обърне някакво внимание а не се усещат че те тез к*рвички гледат само да имаш добра външност и да я черпиш една водка и е готова чудеса да сътвори за теб.... Много е жалко че вместо да гледате да се отличавате от останалата паплач вие искате на тях да приличате... Слушайте каквото искате, говорете както искате ... а ся дали някаква надута м*рла ви е вързала или не.. какво значение има след като половиния ви град е минал през нея
There is no right or wrong, only fun or boring
Хахаха леле не вярвах че нещо може да ме разсмее след като почти не съм спал но това успя хахаха![]()
![]()
![]()
![]()
Боже обичам го тоя форум
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ТочноПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Съгласен![]()
Недей да сочиш така всички момчета с "пръст"... не всички мислим по този начин! Все пак мога от части да си обясня поведението и държанието на "една група" момчета, с желанията и "прищявките" на момичетата... Нали се сещаш, че всичко което правят момчетата, го правят според вас или за вас момичета и вашите желания... - Искате момчето да слуша предпочитаната от вас музика - ами то започва да я слуша, искате във всеки един момент да Ви развеселява и разсмива... ами какъв по-добър начин от това да се направи на глупак или "олигофрен"?!?!Първоначално написано от anonimchetou
![]()
![]()
П.С. - Както казаха и преди мен, всеки е индивидуален за себе си... колкото различни момчета има, толкова различни и момичета!![]()
Първоначално написано от doomkillerr
не съм сложила всички момчета под един общ знаменател първото което е и второто което е аз никога няма да накарам момчето да харесва нещо само защото аз го искам като например някакъв стил музика или да ме развеселява нон стоп че той да не е клоун.. Супер е глупаво.Може би не съм се изказала точно.
и да така е всеки е индивидуален за себе си.
Чалгар в комбинация с пушач,който говори само простутии е възможно най-смотаната комбинация на света
На такива индивиди дори "Здравей!" не бих казала![]()
А иначе такива момчета харесват само лапетата на по 13-16 години![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Момчето не е виновно, че наисина една огромна част от момичетата в обществото са именно такива. И както всички знаем винаги има изключения от правилото. Трябва ли на всяка дума да слагаме [забележка: не важи за всички]. Подразбирайте малко смисъла. А друг въпрос е, че когато си заобиколен от такива момичета, не можеш да видиш какво се крие зад хоризонта, не знаеш какво е. Има време да опознаем света. Просто още сме малки.Първоначално написано от ReachlessGirl
А конкретно по темата: Ако искаш някоя да те хареса, стани такъв. Определено ще се намери поне една, ако не и повече. Но ако искаш точно тя [която и да е] да те хареса, замисли се каква е тя.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
пхахаха това е супер тъпо стани президент за да ти се моли народа![]()
![]()
![]()
![]()
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
еми на мен лично не ми допада тозитип момчета ;р
аз държа на това да се държи добре с менне ми пука дали пуши , псува ли не ;рр кой не го прави ?!
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Вярно е ако това описание се отнася и за такъв тип момичета.Първоначално написано от sheisthenumberone
Аз например такъв кретен не бих погледнала. Ша ми се прави той на интересен с изтъркани лафчета или с тва колко е "як" че пуши (мразя цигарите)...айде моля ти се... ^^
Ем човека си е прав, то повечето момичета са такива, нОоО има и такива, които не са. По-горе някой колега/колежка каза ако това е каквото търсиш, стани такъв.
Вярно е за тъпите момичета...Тъпите харесват тъпаци,но се съмнявам някоя,която знае какво иска и се самоуважава да хлътне по някой,с извинение,ИДИОТ!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Първоначално написано от sunshinepp
Напълно съгласна.. Ако искаш да си хванеш някое заблудено 15 годишно курвенско кифле.. Можеш най-спокойно да си станеш простак! А до колкото твоята приятелка.. май май и тя е такава.. коса тип - бръкнала в контакта, очила тип - мухата цеце и поличка тип - летвичка![]()
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
При мен момичетата са от 20години нагоре така че определението ти не е вярно!Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Сменяй си обкръжението. Въпреки, че в твоя случай, дори това не би помогнало.