.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Чалгар в комбинация с пушач,който говори само простутии е възможно най-смотаната комбинация на света
    На такива индивиди дори "Здравей!" не бих казала

А иначе такива момчета харесват само лапетата на по 13-16 години
    +++

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ако целта са ти наконтени, направени чалгарки, с къси поли, курвенско поведение, лигавещи се и заливащи се от смях на току-що измислените простотиии - давай, стани чалгар, пушач и простак. Ще имаш голям успех сред такива. Ако ти е само за едното е.ане, т'ва е начина, вЕрно. Но ако ти се иска да си с някоя за мааалко повече време, кажи на приятелката си, че е малоумна и не я слушай.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски

Re: Защо жените са такива.

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Аз например харесвам повече интелигентни момчета, или такива с които ми е приятно да общувам . . ..които имат какво да кажат, а не някой тъпак, който да ми ръси простотии или да ми дрънка за секс .. понеже с друга тема не е толкова добре запознат. .
    + 1

защо момичетата харесват лоши момчета ?
    защото добрите ги харесват момчетата

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

не наи добре да бъдеш самия себе си .. ама ако се стремиш към някои фешън примерно ако станеш такава е по голям % да те харесат щото секи би си допаднал повече с някои като него ... иначе е супер тъпо да го направиш !!

Лесните момичета си искат лесни номера. Що му/й се учудвате на автора/авторката, действително има много такива девойчета...

Стойностните хора искат стойност и от другата страна. Кой накъдето се е запътил, все пак
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не не мисля 4е е вярно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword

Цитирай Първоначално написано от sheisthenumberone
    Наскоро разговарях с 1 приятелка и тя ми каза,ако искаш да се харесаш на някоя стани,чалгар пушач и т.н.И лошо момче......... така ще привличаш повече момичета,също така е хубаво да си глупав защото говориш повече простотии и на момичетата им харесва..... мислите ли че това е вярно?
    Ок, значи, в класа има един такъв по описанието ти и наистина, ВСИЧКИ момичета (поне от класа) го харесват поне по приятелски начин, уж им бил противен, пък ходи ги разбери...
    Ноо she is the one/Scion of storm са прави.

Град
    В.Търново
    Няма какво да си кривим душите..
    всяко момиче обича лошите момчета..
    Тези които са се подпрели небрежно и пушат по онзи уникално секси начин.. същите тези, които изглеждат така, всякаш нищо не ги интересува.. тези, в чийто поглед нещо гори..
    мдам, размечтах се, но за това мога да се съглася определено..
    .. Простаци никой не харесва, не си правете илюзии.. смеем се, да, но не бихме искали половинката ни да е шут.

х0х0х0 тва наистина е много забавноо ..всяко момиче харесва раличен тип момчетаа .. ; )

Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    не наи добре да бъдеш самия себе си .. ама ако се стремиш към някои фешън примерно ако станеш такава е по голям % да те харесат щото секи би си допаднал повече с някои като него ... иначе е супер тъпо да го направиш !!
    То е хубаво да си самия себе си но като не го оценява никоя,какво правим?
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

Мега фен Аватара на Chacho
    Към sheisthenumberone

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Няма какво да си кривим душите..
    всяко момиче обича лошите момчета..
    Тези които са се подпрели небрежно и пушат по онзи уникално секси начин.. същите тези, които изглеждат така, всякаш нищо не ги интересува.. тези, в чийто поглед нещо гори..
    мдам, размечтах се, но за това мога да се съглася определено..
    .. Простаци никой не харесва, не си правете илюзии.. смеем се, да, но не бихме искали половинката ни да е шут.
    Не че трябва да пушиш, но схващаш накъде бие.

ПС: Ника ти трябва да е "Sheisnumberone".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Пълна глупост, ако си мислиш че като се промениш и всички ще те захаресват бъркаш
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от LofYou
    Пълна глупост, ако си мислиш че като се промениш и всички ще те захаресват бъркаш
    Да. Не можеш да избягаш от себе си.

Абсолютно съм съгласна със ScionOfStorm.
    То това описаното от автора ми прилича по-скоро на куха лейка, а не на мъж...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    То е хубаво да си самия себе си но като не го оценява никоя,какво правим?
    ами като не го оценява значи не те заслужава

пък и все някоя ще го оцени може трудно да я намериш ама я има .. така мисля

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Лесните момичета си искат лесни номера. Що му/й се учудвате на автора/авторката, действително има много такива девойчета...

Стойностните хора искат стойност и от другата страна. Кой накъдето се е запътил, все пак

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Наскоро разговарях с 1 приятелка и тя ми каза,ако искаш да се харесаш на някоя стани,чалгар пушач и т.н.И лошо момче......... така ще привличаш повече момичета,също така е хубаво да си глупав защото говориш повече простотии и на момичетата им харесва..... мислите ли че това е вярно?
    1-во - Не, не е вярно! Твърдо, категорично, ясно НЕ!
    2-ро Другият път кажи на приятелката си да не говори за себе си. Явно тя харесва такъв тип момчета. Но тя не е всичко останали момичета .... Боже Господи!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    НЕ ,не е така,разбира се ..Точно обратното на това ,което каза,поне за мене е така.Момче,което пуши не е момче Мъж с цигара ми е някак си много хашлашко , клошарско , смешноо
    Момче ,което слуша чалга само за купона нямам нищо напротив ,даже ми е яко да пеем двамата и да се смеем ,ама постоянно само и само чалга ,не е много нормално
    Summer (h)

аз не мисля, че е вярно.. аз лично харесвам пълни противоположности на това, което са ти дали за пример

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ако целта са ти наконтени, направени чалгарки, с къси поли, курвенско поведение, лигавещи се и заливащи се от смях на току-що измислените простотиии - давай, стани чалгар, пушач и простак. Ще имаш голям успех сред такива. Ако ти е само за едното е.ане, т'ва е начина, вЕрно. Но ако ти се иска да си с някоя за мааалко повече време, кажи на приятелката си, че е малоумна и не я слушай.
    съгласна

Като се има предивид вече, колко голям процент от момичетата слушат чалга, приятелката ти е права. Стойностните момичета намаляват и като брой и, като честота. Можеш да си търсия цял живот и пак да не намериш. Направи си сметка - готов ли си да платиш цената да не си себе си или да си само със себе си.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Има нещо вярно,но не е точно така...Аз харесвам момчета с чувсто за хумор,а не лигави създания,които се лезят на всичко и всеки...Мярка му е майката и в двете неща.Стига с тоя чалга стил,няма такъв.Няма лошо в това човек да изглежда добре, и да се интересува от мода!

Град
    SoMeWheEre ;)
    Защо като се каже " чалга" и веднага "аа тя е кифла, тя е нз каква си и нз що си... Има много свестни момичета които слушат чалга и не са кухи лейки.
    А сега по темата...както другите казаха - зависи какво момиче търсиш :]
    You're just like poison..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си