- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените са такива.
+++Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
+ 1Първоначално написано от sunshinepp
![]()
защо момичетата харесват лоши момчета ?
защото добрите ги харесват момчетата![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
не наи добре да бъдеш самия себе си .. ама ако се стремиш към някои фешън примерно ако станеш такава е по голям % да те харесат щото секи би си допаднал повече с някои като него ... иначе е супер тъпо да го направиш !!![]()
![]()
Лесните момичета си искат лесни номера. Що му/й се учудвате на автора/авторката, действително има много такива девойчета...
Стойностните хора искат стойност и от другата страна. Кой накъдето се е запътил, все пак![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
не не мисля 4е е вярно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ок, значи, в класа има един такъв по описанието ти и наистина, ВСИЧКИ момичета (поне от класа) го харесват поне по приятелски начин, уж им бил противен, пък ходи ги разбери...Първоначално написано от sheisthenumberone
Ноо she is the one/Scion of storm са прави.
Няма какво да си кривим душите..
всяко момиче обича лошите момчета..
Тези които са се подпрели небрежно и пушат по онзи уникално секси начин.. същите тези, които изглеждат така, всякаш нищо не ги интересува.. тези, в чийто поглед нещо гори..
мдам, размечтах се, но за това мога да се съглася определено..
.. Простаци никой не харесва, не си правете илюзии.. смеем се, да, но не бихме искали половинката ни да е шут.
х0х0х0 тва наистина е много забавноо ..всяко момиче харесва раличен тип момчетаа .. ; )![]()
![]()
То е хубаво да си самия себе си но като не го оценява никоя,какво правим?Първоначално написано от Zaritu
![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Към sheisthenumberone
Не че трябва да пушиш, но схващаш накъде бие.Първоначално написано от ShiZo
ПС: Ника ти трябва да е "Sheisnumberone".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да. Не можеш да избягаш от себе си.Първоначално написано от LofYou
Абсолютно съм съгласна със ScionOfStorm.
То това описаното от автора ми прилича по-скоро на куха лейка, а не на мъж...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ами като не го оценява значи не те заслужаваПървоначално написано от sheisthenumberone
![]()
пък и все някоя ще го оцени може трудно да я намериш ама я има .. така мисля![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
![]()
1-во - Не, не е вярно! Твърдо, категорично, ясно НЕ!Първоначално написано от sheisthenumberone
2-ро Другият път кажи на приятелката си да не говори за себе си. Явно тя харесва такъв тип момчета. Но тя не е всичко останали момичета .... Боже Господи!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
![]()
![]()
НЕ ,не е така,разбира се ..Точно обратното на това ,което каза,поне за мене е така.Момче,което пуши не е момче
Мъж с цигара ми е някак си много хашлашко , клошарско , смешноо
Момче ,което слуша чалга само за купона нямам нищо напротив ,даже ми е яко да пеем двамата и да се смеем ,ама постоянно само и само чалга ,не е много нормално![]()
Summer (h)
аз не мисля, че е вярно.. аз лично харесвам пълни противоположности на това, което са ти дали за пример![]()
Като се има предивид вече, колко голям процент от момичетата слушат чалга, приятелката ти е права. Стойностните момичета намаляват и като брой и, като честота. Можеш да си търсия цял живот и пак да не намериш. Направи си сметка - готов ли си да платиш цената да не си себе си или да си само със себе си.
Има нещо вярно,но не е точно така...Аз харесвам момчета с чувсто за хумор,а не лигави създания,които се лезят на всичко и всеки...Мярка му е майката и в двете неща.Стига с тоя чалга стил,няма такъв.Няма лошо в това човек да изглежда добре, и да се интересува от мода!![]()
Защо като се каже " чалга" и веднага "аа тя е кифла, тя е нз каква си и нз що си... Има много свестни момичета които слушат чалга и не са кухи лейки.
А сега по темата...както другите казаха - зависи какво момиче търсиш :]
You're just like poison..