- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените са такива.
Юалга се свързва с кифла и мутра, понеже това е култ към повърхностното. Всичко е до вкус, може и д аима добри чалга песни, но самата идея на чалгата е повърхностното. От там наттатък, когато срещна поюитател на чалгата, не се и опитвам да се ровя надълбоко в характера му. Ако ме изненадат причтно с нещо, тогава може би ще се вгледам. Но да не забравчме, че и аз съм човек, така, че защо му е на някой, чалга фен да разбие тези ми предрасъдъци?![]()
А за модата - добре е да пзонаваш модата, но това,ч е я изменяш според твоите вкусове, показва, че използваш собствената си глава. И не няма да си избръсна краката, защото е такава модата!![]()
ПодкрепямПървоначално написано от perli4kaa
Предпочитам да бъда себе си но за сега нямам успехПървоначално написано от bratignat
![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Абе и аз считам липсата на лиги около устите на девойките около ми, за липса на вкус и класаПървоначално написано от sheisthenumberone
Но понякога има в какво да се подобрим или пъкс е налага да се изменим...
Първоначално написано от sheisthenumberone
Не със сички момичета става по тоя начин ,но според мене с повечето трябва точно това да направиш което аз лично приемам за голяма глупост.
Точно пък чалгари мразя !
Да пуши или не - се тая ..
Да ръси глупости - ок ,но да не прекалява !
Всеки е индивидуален просто ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Няколко пъти съм се променял заради момичета фаида никакваПървоначално написано от bratignat
![]()
She is my baby!
Такива изказвания ми бъркат... да не казвам къде! Ти въобще знаеш ли какво е промяна? Това не значи да си смениш прическата или стила на обличане! Промяната е много по-дълбоко нещо свързано с начина на мислене. Когато един човек променя себе си, то е защото е осъзнал, местата, на които да поправи "старото си аз". В такъв случай той не търси нищо материално, прави го за себе си, за да стане по-добър. Защото вярва, че така е правилно.Първоначално написано от sheisthenumberone
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Всяко момиче е различно и със различен вкус към момчетата. . Но явно приятелката ти е много тъпаааЯвно тя си пада по такиваа .. пропаднали и тъпи момченцаа които си търсят бройкатаа
![]()
![]()
![]()
когато на готин човек му е кофти - това е блус,
когато на кофти човек му е гот - това е чалга![]()
REGGAE BOOM <3
Средно положение има ли?
![]()
She is my baby!