.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Юалга се свързва с кифла и мутра, понеже това е култ към повърхностното. Всичко е до вкус, може и д аима добри чалга песни, но самата идея на чалгата е повърхностното. От там наттатък, когато срещна поюитател на чалгата, не се и опитвам да се ровя надълбоко в характера му. Ако ме изненадат причтно с нещо, тогава може би ще се вгледам. Но да не забравчме, че и аз съм човек, така, че защо му е на някой, чалга фен да разбие тези ми предрасъдъци?

А за модата - добре е да пзонаваш модата, но това,ч е я изменяш според твоите вкусове, показва, че използваш собствената си глава. И не няма да си избръсна краката, защото е такава модата!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от perli4kaa
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ако целта са ти наконтени, направени чалгарки, с къси поли, курвенско поведение, лигавещи се и заливащи се от смях на току-що измислените простотиии - давай, стани чалгар, пушач и простак. Ще имаш голям успех сред такива. Ако ти е само за едното е.ане, т'ва е начина, вЕрно. Но ако ти се иска да си с някоя за мааалко повече време, кажи на приятелката си, че е малоумна и не я слушай.
    съгласна
    Подкрепям

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Като се има предивид вече, колко голям процент от момичетата слушат чалга, приятелката ти е права. Стойностните момичета намаляват и като брой и, като честота. Можеш да си търсия цял живот и пак да не намериш. Направи си сметка - готов ли си да платиш цената да не си себе си или да си само със себе си.
    Предпочитам да бъда себе си но за сега нямам успех
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

Цитирай Първоначално написано от sheisthenumberone
    Абе и аз считам липсата на лиги около устите на девойките около ми, за липса на вкус и класа Но понякога има в какво да се подобрим или пъкс е налага да се изменим...

Re: Защо жените са такива.

Наскоро разговарях с 1 приятелка и тя ми каза,ако искаш да се харесаш на някоя стани,чалгар пушач и т.н.И лошо момче......... така ще привличаш повече момичета,също така е хубаво да си глупав защото говориш повече простотии и на момичетата им харесва..... мислите ли че това е вярно?

Не със сички момичета става по тоя начин ,но според мене с повечето трябва точно това да направиш което аз лично приемам за голяма глупост.

Мега фен Аватара на teenems
    Точно пък чалгари мразя !
    Да пуши или не - се тая ..
    Да ръси глупости - ок ,но да не прекалява !

Всеки е индивидуален просто ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Абе и аз считам липсата на лиги около устите на девойките около ми, за липса на вкус и класа Но понякога има в какво да се подобрим или пъкс е налага да се изменим...
    Няколко пъти съм се променял заради момичета фаида никаква
    She is my baby!

И как да има, като си мекотело?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Няколко пъти съм се променял заради момичета фаида никаква
    Такива изказвания ми бъркат... да не казвам къде! Ти въобще знаеш ли какво е промяна? Това не значи да си смениш прическата или стила на обличане! Промяната е много по-дълбоко нещо свързано с начина на мислене. Когато един човек променя себе си, то е защото е осъзнал, местата, на които да поправи "старото си аз". В такъв случай той не търси нищо материално, прави го за себе си, за да стане по-добър. Защото вярва, че така е правилно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Всяко момиче е различно и със различен вкус към момчетата. . Но явно приятелката ти е много тъпааа Явно тя си пада по такиваа .. пропаднали и тъпи момченцаа които си търсят бройкатаа

когато на готин човек му е кофти - това е блус,
    когато на кофти човек му е гот - това е чалга
    REGGAE BOOM <3

Средно положение има ли ?
    She is my baby!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си