- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пребийте ме /имам проблем/ помощ
Много съм зле - имам един въпрос... Да честитя ли на бившия именния ден или не?? Това говедо не заслужава грам внимание, но нещо ме човърка отвътре да му пиша - помощ /чувствам се като малко детенце и не знам как да постъпя/... Айде кажете да не се занимавам грам с този боклук /много лоши спомени имам от него/. Трябва ми малко подкрепа - да ми кажете да не му пиша... А и същевременно да ви кажа, че съм почти руса и няма никакъв смисъл от тази тема, но трябваше да я напиша. Бийте ме, псувайте ме, изтрийте ме - гррррр...
Олекна ми вече - можете да ме псувате на воля!
Може и да вложа грам мисъл по-нататък. АкълО ми избегА нЕкъде...
Ми, ако е бил наистина пълен боклук, не се занимавай да си хабиш парите в телефона заради него.
Ако все пак много ти пари под лъжичката да му пишеш, пиши му нещо кратко и безлично от типа на: "Честит Имен ден, да си жив и здрав!" и тва да е.
Първо зависи в какви отношения сте . . акоо се мразите, ще е малко нелогично..
Но ако сте г/д в приемливи отношения е добре да честитиш..![]()
Ии.. не се впрягай толкова бе . .![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
сама каза 4е не заслужава.Не гледаи назд и продължи напред.
Щом е такъв не заслужава даже да се сещаш за него камоли да му честитиш нещооставяй го в миналото и това е
There is no right or wrong, only fun or boring
+1Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Така да уточним...имаш лоши спомени от него,наричаш го говедо и казваш че не заслужава нищо.Еми след като имаш такова мнение за него да му честитиш именния ден би било направо лицемерно![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Като не го заслужава от какъв зор да го правиш ?
+Първоначално написано от sunshinepp
Какво то е направил?Как скъсахте?Говорите ли си въобще?![]()
Честити му го. Ако не за друго,то да му покажеш,че не си като него...
Нищо кой знае какво не е направил - просто спря да си вдига телефона, ни вест ни кост и след един кратък разговор по скайп /след 2 седмици/ разбрах какво се случва - не иска да е с мен вече. Това се предполагаше, но щеше да е много по-добре да ми го беше казал в лицето, а не да се покрива като мишка, но както и да е...Първоначално написано от radina13
Силно казано, че си говорим - на "здрасти, как си" я караме като се видим някъде. Веднъж се наложи да си говорим малко, защото беше в нас на гости /приятел на брат ми е/. А просто бих му пуснала смс-а от някаква учтивост, но той да не вземе да си помисли, че още имам нещо към него... Е, това е![]()
Просто му драсни един смс `Честит имен ден` и не се занимавай повече..![]()
Като те гледам какви глупости пишеш, дали наистина той е говедото, което не заслужава грам внимание?Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Мда, прав си, но ме избива на простотия понякога.Първоначално написано от xNiKx
Наистина не заслужава внимание, затова реших, че няма смисъл да му пиша. /лошото е, че на моменти не знам какво искам и си противореча/
Защо няма емотикона - *facepalm* ...
Съветвам те да си пуснеш малко музика , да спреш да си мислиш за него и да се успокоиш![]()
П.П. За музика препоръчвам албумът на Muse -Resistance![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Абе къв смс,кви 5 лева бе... ти сама казваш ,че е говедо а смс искаш да му пишеш.Чуваш ли се.Я го игнорирай и не се занимавай с него.Щом нещо те човърка явно още имаш някакви чувства към него.Пишеш ли му смс ...пак може да сте заедно.От смс се почва. Недей щом не заслужава.АЗ ако бях тебе в никакъв случай нямаше да се унижавам заради някакъв си мухльо.
той е тъп,не му пи6и![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Виж сега килърке, винаги можеш компромисно да цакнеш"
'Честит имен ден, говедо', за да си удовлетвориш и двете желания![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
![]()
ще изпадне в тотален шаш
Шок и ужас![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Резюме: Имаш чувства към него. Обидена си, но все още е останало нещичко. Можеш ли да кажеш с ръка на сърце, че нямаш никакви чувства към него? И че не се надяваш тайничко, ей така, само една частичка от теб, да очаква, че може това да предизвика някаква промяна у него? Едва чакам да чуя отговора...
Emilien - да, има нещичко още, но дори да пратя смс това няма да промени нищо - знам го /тази моя частичка, която очакваше да предизвика някаква промяна отдавна угасна/.