.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Сапун или Душ гелът е по-добър за кожата ни?

Какво исползвате,сапун или душ-гел,питам защотот една фр. ми каза че душ гелът е по - добър,но съм чувала че саоунът измива по добре,та какво ползвате вие сапун или душ гел (марката ?) .
    НЕ ПУСКАМ ТЕМАТА ПРОСТО ТАКА,НАИСТИНА МЕ ИНТЕРЕСУВА,ЗАТОВА МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРИТЕ!

Нямам идея кое е по-добре. Аз като се къпя използваш душ гел, какъвто супим-Нивя, Дав, Камей... А иначе ис мия ръцете със сапун.
    Единственото, което съм чела, е нещо за антибактериалните сапуни-че не трябва да се ползват мноло, нещо такова.

Мега фен Аватара на ameli
    мисля, че сапунът изсушава повече, отколкото душ-гелът
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    [На Метри От Земята]
    аз от край време съм си с душ-гел
    Просто аз

Голям фен
    И двете използвам,но някак си предпочитам сапун.Чувствам се по-"чиста" след употребата му.А душ гелът имам чувството,че не се измива до край от кожата ми,и оставя едно такова "разлигавено" усещане.Ох,дано някой да ме е разбрал,че не можах по-добре да го обясня
    Използвам антибактериялен сапун на Safeguard

Мега фен Аватара на Infinity
    На Дав със краставицата е много хубав. Хидратира , но душ-гела в това отношение е доста по-добро решение.

Аз позлвам и двете. Сапунът ми е на Dove и след него се чувствам адски чиста, а душ гелът ми е на Christina Aguilera-By Night. Мерише адски хубаво, но някакви предпочитам да си се измия качествено със сапунчето, вместо да се наслаждавам на някакъв аромат, а всъщност да не се чувствам напъло чиста. Ако ми е за аромата после нали имам същия парфюм.
    Kun min

Нямам идея. Сапунът изсушава, а душ-гелът ( на мен лично) ми прави кожата някакси мазна и лигава...

Аз ползвам или сапун, или сапун и душ- гел. Но само душ- гел, не.. някакси не се чувствам достатъчно чиста, ако ползвам само душ- гел.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Ползвам сапун на Dove и душ гел от Avon. Предпочитам сапун пред душ гел.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    И аз се чувствам по-чист със сапун, но все пак ползвам душ гел.

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Използвам антибактериялен сапун на Safeguard
    Тея сапунчета ли бяха, дето миришеха едно такова хубаво, на праскова?

Иначе използвам сапун по-често. Миризмата на душ геловете ми писват след второто къпане и да, чувствам се една такава лигава след употребата им.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Използвам и двете,само с душ гел все едно не съм се къпала
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

позвам душ гел Musk и много ме кефи. btw изобщо не се чуствам "лигаво" . незнам може да зависи от самия душ гел
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    С душ гел някак си кожата ми сякаш е мазна, докато със сапуна ми скърца направо и се чувствам по-добре

използвам си душ-гел от 4-5 години.
    нищо ми няма на кожата,много по-добър е от сапуна,естествено.
    по-хубав аромат и т.н

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    мисля, че сапунът изсушава повече, отколкото душ-гелът
    ....и затова ползвам душ гел : ).

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Сапунът изсушава супер много кожата. Има и душ гелове, които изсушават кожата...но принципно душ гелът е по-добрия вариант.
    Сапун - за ръцете само.
    Let the psycho plays with you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си