.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

аз ли първа да го целуна?

Такаа.Значи харесвам едно момче, което е доста срамежливо, но и аз съм така.Вече сме излизали, но още не сме гаджета.Една моя приятелка го е питала и той казал, че ще ми предложи, когато ме целуне.Преди се чудех дали да не му предложа, а сега се чудя: "Защо да не го целуна" Първата целувка: от момчето или от момичето?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ЗАЩО ТОВА ИМА НЯКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!!!!

По добре ти по култово ще е
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

Голям фен Аватара на producenta
    тя ваща опечена вече действай какво чакаш
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Момчетата не искат ли да целунат първи?

Къде е разликата в това дали ще го целунеш ти или той теб.Все едно и също е, нали пак е целувка

Всъщност много се ядосвам.Той щеше да ме целуне на св. Валентин, но приятелката ми беше до мен, а него го е срам пред нея.Сега я мрази

И има голямо значение кой е започнал.Ако започне момичето, а момчето е неподготвено момичето ще завърши целувката както иска.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от radina13
    И има голямо значение кой е започнал.Ако започне момичето, а момчето е неподготвено момичето ще завърши целувката както иска.
    И това какво значи?

Ами аз решавам: дали да му прошепна нещо;дали......: да добавя нещо;

Голям фен Аватара на producenta
    защо усложняваш нещата?
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

как да ги усложнявам?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от radina13
    Ами аз решавам: дали да му прошепна нещо;дали......: да добавя нещо;
    защо ти да решаваш? На него забранено ли му е?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не разбирам каква е разликата кои от вас ще се престраши първи,ако и двамата го искате.

Не, но ако не е подготвен?

А и аз говоря за лека целувка, а нещо друго.

Като за начало.....

Извинявайте, но това ми е първата тема и се опитвам да разбера всички мнения

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    не мисля че има значение дали ще го целунеш ти 1ва или той теб действай ;рр
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Благодаря на всички

Стискайте палци.

Засега още нищо не е станало

Добре мамка му, защо се дръжиш като 11 годишна.Училище единственото място, където може да се виждате ли е ? Като е срамежлив пича предразположи го.Дай му да разбере, че имаш чувства към него, накарай го да ти вярва.Като искаш целуни го, какъв е проблема.Къде е разликата дали ще го целунеш ти или той теб.Все едно е.Като искаш да се виждате по-често излизайте след училище, пред училище, не знам коя смяна си.Разхождайте се, ходете на кафе, ако искаш и във вас го покани да дойде, просто до такава степен си си изгубила ума по това момче, че не расъждаваш.Преди също си имала гаджета предполагам, с тях как си постъпвала, как са се получавали нещата .. помисли малко какво да направиш, а и ние момчето не го познаваме как да ти кажем как ще реагира ако го целунеш първа например.Не ме разбирай погрешно, не искам да те убидя или нещо подобно.

Ние сне ходели на кино.Все пак това не е училище нали?А и за си имам причина за училището

Абе момиче, това, че се занимавате от не знам колко време, имате чувства един към друг, а сте се виждали само няколко пъти не е нормално разбираш ли.Замисли се, че причината да не те целува и да не се виждате често не е в това, че е срамежлив, а може да е в теб.Има безброй причини, а и ти не си казала дали нещата вървят, отпуска ли се когато сте заедно и т.н.Ти би ли ми отговорила ние от къде можем да знаем дали той ще ти отвърне на целувката например и дали смята, че първата целувка трябва да е започната от момчето ?

ПП: На колко си години ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си