- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- аз ли първа да го целуна?
Нещата вървят: всичко е прекрасно и чудесно, а той иска много повече от една целувка, но първо трябва да ме целуне.Също така бяхме заедно на св. Валентин и той ми подари подарък. Аз също разбира се!
На 13 (и 11 месеца)
Охх това, че ти е подарил подарък каква връзка има ? Евала на пича! След като нещата вървят добре и се разбирате защо подяволите пускаш тема с въпроса да го целуна ли? Направи това, което смяташ за правилно и това което ти подсказва сърцето !
Ами да прав си![]()
Така еПървоначално написано от producenta
![]()
Абе момиче, вие още не сте се целували, ти ми говориш за натисканеВсичко с времето си.А и като взема факта, че си на 13 и след това, че 1.не ходите, 2.не сте се целували, 3.и двамата ви е срам от нещо, не мога да разбера какво, за какво натискане говорим ??
![]()
Първоначално написано от w0sh
Аз съм същата..Харесваме се .. държим се като гаджета.. ама никой не смее да направи първата крачка
..
Първо го целуни както и където искаш. Нека нещата малко се задълбочат пък тогава мисли за натискане...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Губиш си времето в размишленияПросто действай .Както ти каза w0sh няма никакво значение дали ти ще го целунеш първа или той първи теб
А пък ако иска да ти прожепне нещо на ухо ще го направи независимо кой е започнал целувката
Айде сега върви да го целунеш
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Отивам!![]()
здравейте
Аз ще дойда вместо тебе като се чудиш.
Маитапче : Еми аз мисля ,че ти трябва да си първа![]()
Целуни го леко по устните, а оттам вече...
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Аз и така мисля![]()
Аз ти предлагам да не планираш нищо.
Излезте си както обикновено и когато мислиш , че е дошъл момента го целуни. Много е хубаво момиче да направи първата крачка , защото знам какво е да обичаш някое момиче и да не можеш да си признаеш..
Така много ще му помогнеш на момчето![]()
Абе, вие на колко сте !? Какви са тея "предлагания", какви са тея мизерии?!![]()
Хах , звучи тъпо ,ако не е подготвен.. За една целувка не се изисква специална подготовка...ако го целунеш първа предполагам ,че много ще му хареса.Всъщност няма значение кой ще го направи пръв!Първоначално написано от radina13
Вече съм на 14![]()
Ми целуни го ти. Ако знаеш само как се дразня на такива пикльовци. И аз едно време се наложи да целувам един, но ми е смешно все едно да иска нещо ама да не може сам да си свали гащите.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Все още няма издаден закон в който да пише кой, кого. Но дори и да имаше хората несъзнателно, или пък напротив съвсем умишлено нарушават законите почти всеки ден. Такаче, дори и тогава нямаше да имаш оправдание - скачай му на врата и бъдете щастливи. Какво чакаш, щом знаеш че те харесва - няма какво да губиш. Успех
Доближи се до него,заиграй се нещо там,предизвикай го и той сам ще те целуне...ако пък не стане така,давай ти.