- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тест в-у гаджето
Наскоро чух 1 приятел да разказва как тествал гаджето си.Тоест да види дали му е вярна и държи ли на него.И така вапросния тип завел момичето си на някъф купон фул с момчета и я оставил за 20-30 минути и се скрил да я гледа през прозореца да види дали ако някой и се сваля тя ще отвърне та въпроса ми е бихте ли направили нещо подобно за да се уверите каква стока има до вас??
Аз лично смятам това за ъпсурдно да давам възможност на някви келеши да се свалят с жената![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Най-зрялото нещо, което съм чувал
Защо да е апсурдно.Попринцип е неуместно, ако нещата вървят добре, но ако куцат и един от двамата има някакво съмнение защо дан е го приложат това.Добре измислено е![]()
Това е пълна простотия,като нямаш доверие на приятелката си защо си с нея![]()
+1Първоначално написано от ivcheto0o
inna - fall .mp3 (musiicc)
Не знам дали аз не бих го направила, но знам, че ще се почувствам ужасно ако някой ми погоди такъв номер![]()
+1Първоначално написано от Slave4You
Това е страшно тъпо. Пълна липса на доверие.
Аз не бих направила такова нещо. А ако някой направи това с мен, много ще се обидя![]()
И спря да се върти за миг земята..
Пълна глупост!![]()
--------------------------------------------------------
Подкрепям!![]()
Какво толкова се учудвате?
Наскоро даваха по БТВ новите, че в Англия се продават скрити камери напълно законно и много мъже по този начин следят жените си.
Не бих го тествала.Но не бих го пуснала там сам![]()
Тва ако ми го направи моя ше ида да му забия един шамар и ше си хване пътя.. ; ))
Защо всички казвате,че ще се обидите ако ви го направят? Аз пък мисля,че само ако знаеш,че ще се поддадеш на нечии свалки би се почувствал тъпо.
Ясно,че се стига до доверието,но ако знаете че няма да правите нищо сред толкова момчета от какво се притеснявате?
AgreeПървоначално написано от ivcheto0o
АБсурдно е
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
На теб няма ли да ти е обидно, ако разбереш, че човека с когото си ти няма доверие ?!Първоначално написано от Collapse8
И спря да се върти за миг земята..
Леле, ебаси злеташките номера. Сериозно.
Да ти се додрайфа.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Естествено,че ще ми стане гадно,ама като знам че няма да правя нищо с друго момче няма от какво да се притеснявам пък и той сигурно ще се почувства тъпо като види че ми е нямал доверие напразно. Аз поне ако бях на негово място щях да имам огризения на съвестта. Оо ^^Първоначално написано от xoxi
бих го направила![]()
Много тъпо ,поне според мен. Когато си с един човек би трябвало да му гласуваш доверие.Иначе не намирам смисъл да си с някой ако не вярваш в него : ))
Ohne dich kann ich nicht sein...
+1 герганчеПървоначално написано от gergan4etooooo
Първоначално написано от Йосиф Сталин