- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Игра на термини
Явно това има предвид..поне аз друго не виждам.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз все си мисля, че е с "и"...но, ако съм в грешка, думата, която имам предвид идва от английската esoteric...
Да с "е" е...Сори пак.Моя заблуда.
Думата esoteric се превежда изотеричен и си в... заблуда.Първоначално написано от amk933
Езотеричен може да се дефинира като "вътрешен", идва от вътрешното познание и е норма, която забранява някои учения за 'непросветени' - вяра, религия и etc.
Изотеричен е доста по - различна дума, руска е и означава духовност. Ако се сещам правилно думата е произлезнала в древногръцкото училище на Питагор и се отнася за вътрешния двор на храма. Ще те излъжа за годината, защото не си я спомням.
Дедиференциация?
B4
дойде човека с буквара, ахахахах.
сега че се видиме у фиум.
п.п. от вълнение забравих да пиша по темата, ажаажаж.
регресия, опростяване... абе, като цяло, не мога да обясня проклетия термин.
ей, проклетници, бъдете по-активни!
нека приемем, че даденото от мен "определение" се счита за правилно и да продължим с играта.
аз ще дам термин, както си му е реда...
що е ретардация?![]()
Правилно е определението.Първоначално написано от FockidyFockFock
B4
забавяне, най-често в сюжетна линия / литературна реалност
за тая ретардация ли става въпрос?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
"остранение"........ вие сте![]()