- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Игра на градове vol 4
Ямбол
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Луковит
"It's better to be hated for what you are,
than to be loved for what you're not.."
- Kurt Cobain
Тетевен
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Лондон
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Никопол..
Лондон
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova
Нова Загора
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Разград
Нова Загора
Айтос
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Сопот![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Троян![]()
Русе
Лом
Могилино![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Омуртаг
Горна Баня![]()
Ямбол
Humans need fantasy to be human.