- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момчетата
Просто ми е любопитно.Момчетата,ако ви е харесвало едно момиче,а вие нея-не.След време промени външния си вид.Ще я забележите ли.Ще ви дам пример:примерно ходила е и се е препъвала,а сега не го прави.
Айде,вие сте пичове.
мечтата ти
не съм момче ама само да кажа че тва момиче което го е харесало може вече да не може да го гледа.. а пък той и да я търси .. ХУЙ .. с извинение![]()
Примерът ти изобщо не е удачен, 'щото става въпрос за поведение, а не за външен вид.Както и да е. Не съм момче, но пък обичам да си тикам носа и мнението навсякъде, затова ще отговоря: да, в повечето случаи винаги така става. Момичето се променя, разхубавява и т.н., и чак тогава момчето забелязва, че въпросната госпожица си струва.
Какво точно променя препъването във външния вид.
Пишете мнения по темите
въпросите са си за ЛС
w0sh
За да ме е харесала, значи няма да е била поредната кифла, понеже те мразят такива като мен, от което следва, че няма да ми е толкова противна, че да не мога да я гледам. Също така ще е от малкото, които ми обръщат внимание => и аз на нея/тях => дам, ще забележа.
Много относително го казваш, още повече, че за мен е по-важно вътрешня вид отколкото външния. Естествено ако е била някоя залюхана и сега се оправи, това хубаво, ама ако е същата всъщност и просто малко се е променила, започнала е да се занимава със себе си. Това е едно, другото дали само приятелка или за връзка. Ако е за връзка, щом не ми е допаднала първия път, не значи ест, че след време няма да се намерят общи интереси, но зависи от момичето. Аз лично рядко съм срещал такова нещо, но не е изключено.
Повечето момичта си имат чар и красота. Зависи от момчето да ги открие преди да са станали явни за всички.
тогава печелиш.
О.о.Почти всички момчета казват така,но накрая излиза,че не е такаПървоначално написано от peshost
Но това е друга тема..
По темата - не съм момче,но все пак ще отговоря..
Ако момичето се е променило изцяло (външен вид,характер и т.н.) е възможно това момче да го забележи..Но сега може да е точно обратното:
Момичето вече да няма чувства към него![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И дори да си изгради лошо мнение за момчето,понеже я забелязва чак сега.Първоначално написано от SmilezZz
Аз не съм почти всички момчета.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Почти всички момчета казват,че не са 'почти всички момчета'.Първоначално написано от peshost
Ти си знаеш най-добре какъв си,де,ама си е така.
Иначе по темата: Външният вид попринцип оказва влияние първи. Някой ти изглежда добре,красив,привлече ти окото и се запознавате. След това вече ти правят впечатление и други неща,като самата му същност,как се държи с хората и т.н.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Да, да, то така ако искаш, може да си говорим цял ден. Правилно каза, че сам си знам, тъй че няма смисъл да спорим.
Eм радвам се тогава..Първоначално написано от peshost
Но при запознанството - първо оказва влияние външността и чак тогава отивате и се запознавате..Ако момичето е непривлекателно - пак запознавате ли се или не ? просто ми е любопитно
П.С - Темата е доста интересна..И на мене ми беше любопитно,мнението на другите![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Явно имаш нещо против, не знам наранили ли са те, но няма да споря, просто казах, че за мен е по-важна вътрешността. Това не значи, че ако e някаква супер грозна и така нататъка ще я заговоря, напротив няма да я погледна сигурно. Но ако е някоя много красива, всичко хубаво, но окаже се някоя много тъпа или отворена пача, тогава кво праим. Някои търсят такива, аз не. Не съм казал и че искам да е първа красота и да е перфектна отвътре именно поради причината, че и аз не съм перфектен. Та, въпросът е, че не ме познаваш, че да ме слагаш под общ знаменател, колегата по-горе каза, че аз най-добре си знам и е много прав. Всичко хубаво!![]()
Да, бих.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Еми спъни я пак...Първоначално написано от igrata
кой... кой... бързо кажи ми ..... не ме дръж в напрежение ! хаха
кажи ми стар ник .... от едно време, че от тоя само огладнявам !хаха
не сме си писали преди, просто едно време, малко преди да се регистрирам и малко, след като имах регистрация, ти засичах постовете, нищо повече.