.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

към момчетата

Просто ми е любопитно.Момчетата,ако ви е харесвало едно момиче,а вие нея-не.След време промени външния си вид.Ще я забележите ли.Ще ви дам пример:примерно ходила е и се е препъвала,а сега не го прави. Айде,вие сте пичове.
    мечтата ти

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    е според зависи..

Град
    ForSaken city (:
    не съм момче ама само да кажа че тва момиче което го е харесало може вече да не може да го гледа.. а пък той и да я търси .. ХУЙ .. с извинение

Примерът ти изобщо не е удачен, 'щото става въпрос за поведение, а не за външен вид. Както и да е. Не съм момче, но пък обичам да си тикам носа и мнението навсякъде, затова ще отговоря: да, в повечето случаи винаги така става. Момичето се променя, разхубавява и т.н., и чак тогава момчето забелязва, че въпросната госпожица си струва.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Какво точно променя препъването във външния вид.

Град
    In My Sick Brain <3
    Пишете мнения по темите

въпросите са си за ЛС

w0sh

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    За да ме е харесала, значи няма да е била поредната кифла, понеже те мразят такива като мен, от което следва, че няма да ми е толкова противна, че да не мога да я гледам. Също така ще е от малкото, които ми обръщат внимание => и аз на нея/тях => дам, ще забележа.

Много относително го казваш, още повече, че за мен е по-важно вътрешня вид отколкото външния. Естествено ако е била някоя залюхана и сега се оправи, това хубаво, ама ако е същата всъщност и просто малко се е променила, започнала е да се занимава със себе си. Това е едно, другото дали само приятелка или за връзка. Ако е за връзка, щом не ми е допаднала първия път, не значи ест, че след време няма да се намерят общи интереси, но зависи от момичето. Аз лично рядко съм срещал такова нещо, но не е изключено.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Повечето момичта си имат чар и красота. Зависи от момчето да ги открие преди да са станали явни за всички.

тогава печелиш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Много относително го казваш, още повече, че за мен е по-важно вътрешня вид отколкото външния.
    О.о.Почти всички момчета казват така,но накрая излиза,че не е така Но това е друга тема..

По темата - не съм момче,но все пак ще отговоря..
    Ако момичето се е променило изцяло (външен вид,характер и т.н.) е възможно това момче да го забележи..Но сега може да е точно обратното:
    Момичето вече да няма чувства към него
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Raybeez

За жалост аз от мозъци не го вдигам, а характер не съм мачкал настървено, затова...
    не се сдържах.

Град
    In My Sick Brain <3
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz

Ако момичето се е променило изцяло (външен вид,характер и т.н.) е възможно това момче да го забележи..Но сега може да е точно обратното:
    Момичето вече да няма чувства към него [/i]
    И дори да си изгради лошо мнение за момчето,понеже я забелязва чак сега.

Много относително го казваш, още повече, че за мен е по-важно вътрешня вид отколкото външния.
    О.о.Почти всички момчета казват така,но накрая излиза,че не е така Но това е друга тема..

Аз не съм почти всички момчета.

Град
    million miles away (:

Почти всички момчета казват,че не са 'почти всички момчета'. Ти си знаеш най-добре какъв си,де,ама си е така.

Иначе по темата: Външният вид попринцип оказва влияние първи. Някой ти изглежда добре,красив,привлече ти окото и се запознавате. След това вече ти правят впечатление и други неща,като самата му същност,как се държи с хората и т.н.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Да, да, то така ако искаш, може да си говорим цял ден. Правилно каза, че сам си знам, тъй че няма смисъл да спорим.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Eм радвам се тогава..

Но при запознанството - първо оказва влияние външността и чак тогава отивате и се запознавате..Ако момичето е непривлекателно - пак запознавате ли се или не ? просто ми е любопитно

П.С - Темата е доста интересна..И на мене ми беше любопитно,мнението на другите
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Явно имаш нещо против, не знам наранили ли са те, но няма да споря, просто казах, че за мен е по-важна вътрешността. Това не значи, че ако e някаква супер грозна и така нататъка ще я заговоря, напротив няма да я погледна сигурно. Но ако е някоя много красива, всичко хубаво, но окаже се някоя много тъпа или отворена пача, тогава кво праим. Някои търсят такива, аз не. Не съм казал и че искам да е първа красота и да е перфектна отвътре именно поради причината, че и аз не съм перфектен. Та, въпросът е, че не ме познаваш, че да ме слагаш под общ знаменател, колегата по-горе каза, че аз най-добре си знам и е много прав. Всичко хубаво!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да, бих.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    РЮАР

Re: към момчетата

Цитирай Първоначално написано от igrata
    Просто ми е любопитно.Момчетата,ако ви е харесвало едно момиче,а вие нея-не.След време промени външния си вид.Ще я забележите ли.Ще ви дам пример:примерно ходила е и се е препъвала,а сега не го прави. Айде,вие сте пичове.
    Еми спъни я пак...

я, кой се появи..

Град
    РЮАР
    кой... кой... бързо кажи ми ..... не ме дръж в напрежение ! хаха

много забавно.

Град
    РЮАР
    кажи ми стар ник .... от едно време, че от тоя само огладнявам !хаха

не сме си писали преди, просто едно време, малко преди да се регистрирам и малко, след като имах регистрация, ти засичах постовете, нищо повече.

Ако се е разхубавяла- да.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си