- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какво тренирате за 1 ден? (спортната ви активност за днес)
Предлагам тук трениращите и спортуващите активно да пишат какво тренират през деня.Всеки ден.. нещо като темата менюто ви за днес в Козметики и диети ама не за храна ами меню за спорт и тренировки.![]()
Надявам се темата да ви хареса.
![]()
Аз започвам.
сутринта-тренировка по лека атлетика + ОФП
след обяд-скачане на въже
привечер-ОФП
![]()
сутрин-Тае бо
на обяд-скачам 10-15 мин на въже и/или танци
следобед-баскетбол и/или джудо
Това ако го правиш всеки ден, явно имаш за цел релеф?Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Защото ако целиш нещо друго, според мен ефекта ще е 0лев
А аз когато мога ходя на тренировки (водна топка), когато не ходя никъде вкъщи си тренирам с гребния тренажор, дъмбела и лицевки![]()
Сутрин лека гимнастика, от 5-6 вечерета фитнес, от 7 до 9 самбо. Събота и неделя славяно-горицка борба в спортната зала в Руското посолство с един приятел заместникът на баща ми ни преподава. В часовете по ФВС ако учителят е в добро настроение и ми даде ключовете от малкия салон със същия приятел тренираме още самбо или сванято-горицка борба, най-често класически бой, тъй като кзаместника на баща ми ни учи на тотален бой.
Може да се каже че имам такава цел + поддържане на форма.. а и просто обичам да спортувам.Лека атлетика тренирам 3 пъти седмично.ОФП-то си го правя всеки ден;а понякога през ден(рядко).Първоначално написано от Bimmer
Иначе идеята на темата ми беше нещо като физическата ви активност за днес защото човек може някои дни да тренира нещо различно от други ..![]()