- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- момчета на кичури
въпрос към момичетата .. харесвате ли момчета които са направени на кичури или предпочитате естествената им коса ?:P
Зависи от много неща.. Понякога е гейско , понякога става, но аз лично повече харесвам естествен цвят.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Не. Гейско е.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Когато бях 5-ти клас всяко 2-ро момче беше с кичури и г/д ми харесваше, но след около месец всички мангали и те бяха с кичури и направо се отвратихНе ми харесват момчетата с кичури.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Не ми харесва. Никак даже. Харесват ми естествените съвсем леко дълги коси <3 ^^ да не е 1-2 см еми например 5-6 ...ама не на всеки му отива разбира се ^^
Момче с кичури..картинката, която си представям е циганин с рижави кичури и мазна коса![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Абе стига момчето да няма бритон, който да изправя с преса, бих го приела до някъде, въпреки че има момчета на които руси кичури изобщо не им стоят..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами зависи..
На някои им отива,на други - Не..
+
Не го смятам за гейско,все пак всеки сам за себе си избира какъв да е
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз лично харесвам момчета с кичури , но самоо ако фризиорката си е свършила правилно работата и то мн зависи дали ше му отиват ..
не ми харесват момчета с кичури
Humans need fantasy to be human.
+1 Всичко зависи от външността на момчето.Първоначално написано от SmilezZz
Откога това дали се обратен се определя от цвета на косата ти?
Ще кажа на автора само едно нещо-пич прави си кичури, хич да не ти пука от нищо!
Да ви и*а и жените само вие искате да изглеждате добре.
+Първоначално написано от dead_princess
![]()
според мен е гейско,но все пак има някви емота - на които им седят г/д добре,но мега рядко се срещат!
Изключително селско е според мен..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
++Първоначално написано от silversteinn
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от liim0nka
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
gay ;d
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
В повечето случаи ми приличат на гейчета, но има и индивиди, на които им ходи.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд