- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ружът-нашият завършек.
Имам доста конкретен въпрос.
Решила съм да си взема руж,за да освежавам лицето си всеки,защото ми се налага доста често да не спа и трябва да изглеждам поне малко разсънена.
Със светла кожа съм и ружът за мен ще бъде в цвят праскова-лек за свеж вид.
Колебая се обаче какъв да си взема
Bourjois Blush с боркатени частици с дискретен блясък
или матов на мейбалийн.
Лицето ми е младо,но в интернет попаднах на една статия,където казват,че блестящия руж много помагал на по-възрастните дами,зада умекоти четните на лицето им и да скрие финно бръчиците им.
Та според вас на младо момиче какво би отивало повече-блестящ или матов руж,защото взема ли един не искам да съжалявам,а и ружът не свършва толкова бързо.
блестящ,все пак не искаш да заприличаш на клоун,налиа просто дискретно да подчертаеш контурите си,този на буржоа е хубав,имам го вземи си го
![]()
Според мен матов е по-добре,отколкото този с блестящите частици...аз използвам от време на време на Seventeen праскова и съм много доволна
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз имам на Мейбълин този руж
с блестящи частици е ,но не прекалено големи
аз съм доволна и мисля,че е подобре да е с блестящи частици а не матов,но най-добре пробвай и с 2-та вида и реши кое е по-добре за теб![]()
смятам, че някой матиращ ще е по- добре :P
Просто аз
Ако на Bourjois e този![]()
Взимай него.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Аз използвам блестящ и страшно ме кефи как седи. А на тен пък е страхотно.)) На Gabrini ми е.. ( terracota се води )
Иначе и на Bourjois са много хубави, да.
П.П. А аз искам да използвам темата ако може, да ми препоръчате кафяв руж. Ама наистина кафяв...защото в кутийките много изглеждат кафеникави и пак си седят прасковено...
Веднъж пробвах някакъв на ръката си, ама точно цвета, който искам...и после се осъзнавам, че това са сенки за очи...![]()
Аз имам на seventeen.. леко розовееш сякаш, хубав е.
но лично аз не си слагам..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Май беше 12лв, но не съм много сигурна.Първоначално написано от blondeVIP
На Буржоа е 13лв. ще си взема праскова.
За много кафяв руж е по-добре мат не съм виждала блестящ кафяв,можея да пробва6 и с пронзираща пудра също,тя стои кафеникаво
да използвам аз темата- как точно да поставим ружа ?
![]()
Съдбата помага на смелите !
Как да поставим руж на лицето
Можеш и с леки въртеливи движения като преди да сложиш ружа изтупваш леко четката на ръката си,за да не сложиш прекалено много.
Усмихваш се,за да намериш скулите си
Направи анкета?
__________________________________________________ ______________
Ако може ме добавете в IMPULSE да си пишем, че е супер скука. :{
www.impulse.bg/iwan_stt
Мисля да си го взема на каква цена е и от къде си го купи?Първоначално написано от heiress
![]()
Peace & Love
Излезе ми около 50-60 лева, но пък е голям, доооста голям. Поръчах го от http://uk.strawberrynet.com/main.aspxПървоначално написано от magiiito