- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кифла.. :D
Здрастии!!Мисля,че съм пускала такава тема,, но в търсачката не я намерих,, затова пак ще ви питам..какво разбирате под думата кифла?
![]()
[[не такава за ядене]]
![]()
Ми казвали са ми, че им викали така щот били надути като кифли (истински). Незнам аз немога да възприема тази дума за момичетата на които има викат така. Под кифла разбирам само тестено изделие, по избор със шоколад или мармалад![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Надута,в повече случай кичозно облечена,с много грим,мисли се за велика,популярна е и е тъпа :/
Знаеш ли какъв е крайният извод от значението на думата 'кифла' - различен, всеки го възприема различно, повечето нямат обяснение за него, чули-недочули го повтарят за "обогатяване на речника", за съжаление в крайна сметка само обиждат хубавата закуска ;р![]()
++ ..Първоначално написано от MichellePhan
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Язък за готината закуска ....![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
Може би някое надуто малко момиченце, носещо и хвалещо се с разни шарени дрешки и всякакви дранкулки.
Хвалещо се още с популярност, сексапил, "бройки", парички и тн...
И да не забравим самочувствието, което гордо показва, но... без покритие.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
+1Първоначално написано от onestar
![]()
Ми "кифла" ми говори за доста нагримирано и надуто момиченце ...А за "баничките" да не говорим![]()
+импулс и в него много снимки на нея (полугола) и фешън гаджето и..Първоначално написано от Gretii95
Всъщност кифлите много се доближават до фешъните (да..да ония с дрешките и джуките..аа и цайситр, разбира се)
Заради вас ми се дояде кифла![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
И на мене между другото..Първоначално написано от DevlLady666
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
и на менПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
МОМИЧЕ!
+Първоначално написано от FeDkY
![]()
Възприемам я вече както другите казаха,нема кфо да се повтарям![]()
Първоначално написано от LondonTipton
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Първоначално написано от DevlLady666
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еех..И на мен вече..Първоначално написано от cookie_master
Бах мааму жалко че до нас няа закусвалня!
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
абеее... Кифлъ БаницЪ Боза даи тука ша ги опраим![]()
![]()
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
мухахахахах epicПървоначално написано от user15
![]()
Как съдите..![]()
чак ви се смея..![]()
Вафла..
Кифлите попринцип са глупавите и надути момичета с самочувствие.. наричат ги така само което им завиждат останалите не им обръщат внимание но аз например се поддържам и изглеждам добре и хората които не ме познават ме наричат кифла само заради това... според мен думата е тъпа..
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
нищо общо.Първоначално написано от user15
бтв..интелекта им не се определя от тва как изглеждат глупави хора такива!..адски сте повърхностни
![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
MichellePhan написа:
Надута,в повече случай кичозно облечена,с много грим,мисли се за велика,популярна е и е тъпа :/
+..![]()