- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Постоянна нужда от секс
Ах хора просто не знам кво ми става от близо половин година съм така и повече може да се каже .. излезне ли ми възможност за секс с някой който ми харесва не я пропускам скоро имаше едно момче с което бяхме заедно 3-4 дена в които повече от 10 пъти сме спали заедно .. като видя момче което ме привлича първата ми мисъл е секс само секс и нищо друго и когато ей така си седя пак мисля само за секс винаги , не мога да седя с момче ф една стая за половин час без да почна с разни намеци .. на кво може да са дължи това .. временни хормони ..? нинфомания ..? а проблема е че съм само на 14 .. смисъл ного хора могат да си помислят че съм ,,курва'' ноо не е така ..........
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
не изобщо .. дори не си го и помислих!Първоначално написано от sunshinee1936
![]()
![]()
Проблема ти е в главата и в липсата на мозък в нея ..
п.с. не искам да се змаислям каква ще станеш след още няколко годинки ако не се осъзнаеш ..![]()
АдмирирамПървоначално написано от sunshinee1936
![]()
![]()
Бате ти не си кypва .... ти си малка разпоретина явно, с кладенец между краката който ще се амотризира в най- скоро време и ще пресъхне .... А ануса сигурно ти е касичка който мине да пуска стотинки ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Един гангбанг ще ти се отрази добре.Ще те напълним като еклер със сперма няма да си помислиш дълго за секс.![]()
Гледам,че авторката е от Пловдив - то там само разпоретини са се събрали.Аз се чудех защо повечето момичета по главната ходят като патки,па то било от многото шибане,майна.![]()
УникалноПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Асега по темата.Ами контролирай се малко от малко. Предполага се, че имаш мозък в главата.На 14 си и какво е това само за секс да мисли. "Да не ме помислите за к**ва.... * Аз ако ти кажа ,че искам да се на*ба с всяко по-симпатично момче за монахиня ли ще ме вземеш !? Замисли се малко. имаш супер много време пред себе си. Сега се развиваш и хормоните ти бушуват. Но нали затова сме хора понеже можем да контролираме желанията си. Не се дръж като разгонена, каквато ако трябва да бъдем честни си, а се вземи малко в ръце и внимаваи какво правиш и с кого си лягаш. Щом си достатъчноголяма за секс значи би трябвало да си дстатъчно голяма и да си направиш сметката какво трябва и какво не трябва да правиш.
"ама не съм кур*ва" е баце , точно това е определението за "проблема ти" ;>
Много си малка и не мога да ти дам правилен съвет. Ако беше поне на 16 бих ти предложил да си вземеш един стриптизиор , да те възбуди на макс и да те е*е 2-3 часа. Сериозно говоря , имам позната която това направи. Просто на 14 не мисля , че стриптизиор ще ти се върже а и сигурно нямасх 200-300 лева.
Първоначално написано от sunshinee1936
ах този пубертет
ест че са хормоните прoблема, но на 14 години да правиш безразборен секс....
![]()
Hi!=)
Така са буферите...Първоначално написано от Wildchildd
![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Аз не съм буфер, ама как да не адмирираш толкова отворено към света момиче![]()
Вибратор?
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
я не убиждай града ми като незнаеш не говориПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Първоначално написано от sunshinee1936
проблемът е че си буферка ... нямаш ли приятелки от агитката със същия проблем ... да се чудят на кой хуй да се качат ?
скачай там и се радвай![]()
Първоначално написано от golqmumnik
незнам дали са разпорени ходят ама ако минеш през пловдив може и ти да си тръгнеш разпорен![]()
Пич, ти разлика между разпоретина и разпорена правиш ли?
![]()
абе нямам думи .. на 14 години и да си мислиш само за секс
![]()
на мен проблема не ми е че съм буферка ахаха а на теб проблема ти е че си жълт .. амм и сички ме разбирате погрешно тва го написах за съвети а не да ме нападате и не мисля че някой друг би споделил нещо такова ..Първоначално написано от dif4u1912
Ако ти е само до секс, можем да измислим нещо :P
Първоначално написано от reelfishing
стига бе, няма място за подобни ебавки, че като я гледам ква е умничка ще те вземе на сериозно
hating you makes me all warm inside : )
хмм със сигурност съм по умна от теб![]()
Съмнявам се да си по-умна от ThedramaQueen ... както и да е.. Твърдиш, че не си курва? Ами тикато каква се определяш? Любителка на секса с много и различни партьори? И си само на 14.. лелее на къде отива светът...
Майка ти и баща ти сигурно още не знаят, че малкото им момиченце вече води полов живот..
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ще се осетиш като забременееш от тоя полов акт секи ден ... нали беше писала за 2 дни 10 пъти.. скоро ще напълниш корема![]()
![]()