.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Постоянна нужда от секс

Ах хора просто не знам кво ми става от близо половин година съм така и повече може да се каже .. излезне ли ми възможност за секс с някой който ми харесва не я пропускам скоро имаше едно момче с което бяхме заедно 3-4 дена в които повече от 10 пъти сме спали заедно .. като видя момче което ме привлича първата ми мисъл е секс само секс и нищо друго и когато ей така си седя пак мисля само за секс винаги , не мога да седя с момче ф една стая за половин час без да почна с разни намеци .. на кво може да са дължи това .. временни хормони ..? нинфомания ..? а проблема е че съм само на 14 .. смисъл ного хора могат да си помислят че съм ,,курва'' ноо не е така ..........
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Re: Постоянна нужда от секс

Цитирай Първоначално написано от sunshinee1936
    а проблема е че съм само на 14 .. смисъл ного хора могат да си помислят че съм ,,к***а'' ноо не е така ..........
    не изобщо .. дори не си го и помислих!
    Проблема ти е в главата и в липсата на мозък в нея ..

п.с. не искам да се змаислям каква ще станеш след още няколко годинки ако не се осъзнаеш ..

Голям фен Аватара на Wildchildd

Ах хора просто не знам кво ми става от близо половин година съм така и повече може да се каже .. излезне ли ми възможност за секс с някой който ми харесва не я пропускам скоро имаше едно момче с което бяхме заедно 3-4 дена в които повече от 10 пъти сме спали заедно .. като видя момче което ме привлича първата ми мисъл е секс само секс и нищо друго и когато ей така си седя пак мисля само за секс винаги , не мога да седя с момче ф една стая за половин час без да почна с разни намеци .. на кво може да са дължи това .. временни хормони ..? нинфомания ..? а проблема е че съм само на 14 .. смисъл ного хора могат да си помислят че съм ,,к***а'' ноо не е така ..........
    Адмирирам

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Бате ти не си кypва .... ти си малка разпоретина явно, с кладенец между краката който ще се амотризира в най- скоро време и ще пресъхне .... А ануса сигурно ти е касичка който мине да пуска стотинки ...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Чирпан
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Бате ти не си кypва .... ти си малка разпоретина явно, с кладенец между краката който ще се амотризира в най- скоро време и ще пресъхне .... А ануса сигурно ти е касичка който мине да пуска стотинки ...
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Град
    Знам ли и аз,майна
    Един гангбанг ще ти се отрази добре.Ще те напълним като еклер със сперма няма да си помислиш дълго за секс.
    Гледам,че авторката е от Пловдив - то там само разпоретини са се събрали.Аз се чудех защо повечето момичета по главната ходят като патки,па то било от многото шибане,майна.

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Уникално
    Асега по темата.Ами контролирай се малко от малко. Предполага се, че имаш мозък в главата.На 14 си и какво е това само за секс да мисли. "Да не ме помислите за к**ва.... * Аз ако ти кажа ,че искам да се на*ба с всяко по-симпатично момче за монахиня ли ще ме вземеш !? Замисли се малко. имаш супер много време пред себе си. Сега се развиваш и хормоните ти бушуват. Но нали затова сме хора понеже можем да контролираме желанията си. Не се дръж като разгонена, каквато ако трябва да бъдем честни си, а се вземи малко в ръце и внимаваи какво правиш и с кого си лягаш. Щом си достатъчноголяма за секс значи би трябвало да си дстатъчно голяма и да си направиш сметката какво трябва и какво не трябва да правиш.

"ама не съм кур*ва" е баце , точно това е определението за "проблема ти" ;>

Много си малка и не мога да ти дам правилен съвет. Ако беше поне на 16 бих ти предложил да си вземеш един стриптизиор , да те възбуди на макс и да те е*е 2-3 часа. Сериозно говоря , имам позната която това направи. Просто на 14 не мисля , че стриптизиор ще ти се върже а и сигурно нямасх 200-300 лева.

.. на кво може да са дължи това .. временни хормони ..? нинфомания ..? а проблема е че съм само на 14 .. смисъл ного хора могат да си помислят че съм ,,к***а'' ноо не е така ..........

ах този пубертет
    ест че са хормоните прoблема, но на 14 години да правиш безразборен секс....
    Hi!=)

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Ах хора просто не знам кво ми става от близо половин година съм така и повече може да се каже .. излезне ли ми възможност за секс с някой който ми харесва не я пропускам скоро имаше едно момче с което бяхме заедно 3-4 дена в които повече от 10 пъти сме спали заедно .. като видя момче което ме привлича първата ми мисъл е секс само секс и нищо друго и когато ей така си седя пак мисля само за секс винаги , не мога да седя с момче ф една стая за половин час без да почна с разни намеци .. на кво може да са дължи това .. временни хормони ..? нинфомания ..? а проблема е че съм само на 14 .. смисъл ного хора могат да си помислят че съм ,,к***а'' ноо не е така ..........
    Адмирирам
    Така са буферите...
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Аз не съм буфер, ама как да не адмирираш толкова отворено към света момиче

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Вибратор?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Един гангбанг ще ти се отрази добре.Ще те напълним като еклер със сперма няма да си помислиш дълго за секс.
    Гледам,че авторката е от Пловдив - то там само разпоретини са се събрали.Аз се чудех защо повечето момичета по главната ходят като патки,па то било от многото шибане,майна.
    я не убиждай града ми като незнаеш не говори

проблемът е че си буферка ... нямаш ли приятелки от агитката със същия проблем ... да се чудят на кой хуй да се качат ?

скачай там и се радвай

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik

незнам дали са разпорени ходят ама ако минеш през пловдив може и ти да си тръгнеш разпорен

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Пич, ти разлика между разпоретина и разпорена правиш ли?

фдг

абе нямам думи .. на 14 години и да си мислиш само за секс

Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
    проблемът е че си буферка ... нямаш ли приятелки от агитката със същия проблем ... да се чудят на кой "мъжки полов орган" да се качат ?
    на мен проблема не ми е че съм буферка ахаха а на теб проблема ти е че си жълт .. амм и сички ме разбирате погрешно тва го написах за съвети а не да ме нападате и не мисля че някой друг би споделил нещо такова ..

Ако ти е само до секс, можем да измислим нещо :P

Цитирай Първоначално написано от reelfishing
    Ако ти е само до секс, можем да измислим нещо :P

стига бе, няма място за подобни ебавки, че като я гледам ква е умничка ще те вземе на сериозно
    hating you makes me all warm inside : )

хмм със сигурност съм по умна от теб

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Съмнявам се да си по-умна от ThedramaQueen ... както и да е.. Твърдиш, че не си курва? Ами тикато каква се определяш? Любителка на секса с много и различни партьори? И си само на 14.. лелее на къде отива светът... Майка ти и баща ти сигурно още не знаят, че малкото им момиченце вече води полов живот..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на Everytime
    ще се осетиш като забременееш от тоя полов акт секи ден ... нали беше писала за 2 дни 10 пъти.. скоро ще напълниш корема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си