.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

оххх .. тази косаа..

здравейте .. имам проблеми с косата мии .. не можем да излезем на глава с нея.Изправям я преди да изляза от вкъщи и докато стигна до училище вече не мяза на нищо .. какво да и слагам ..дори и лака не помага . помогнетее
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Да ти кажа първо - има мн такива теми. Сигурна съм , че си на ясно , но или те е домързяло да търсиш или просто не си намерила ...
    Та така - специално за този влажен сезонн според мен нищо не може да се справи срещу влагата ...

Голям фен Аватара на liim0nka
    Няма нещо определено, задържай повече пресата..макар че така още повече се гори косъма
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Re: оххх .. тази косаа..

Незнам точно,но аз си правя експерименти с косата,за да видя как е най-добре.
    мечтата ти

зависи изцяло от пресата ( малко и от самата коса ) .. една съученичка има адски къдрава коса и я изправя на 2 дена и косата и е иделано права цяла зима не й се е начупвала И има мн хубава преса тънка нз точно за колко я взела, но спомена някъде към 200 лв ... моята коса е права само в краищата се начупва когато и скимне и пресата ми не е добра изправям я но след 30 - на минути се начупива в краищата. Така че купи си по хубава преса ако имаш възможност. Ако ли не на фризьор изправят косата има голям резултат обаче и джоба могат да ти изпразнят.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ами в влажното време.. трудно се задържа косата изправена,просто си я връзвай или си слагай шапка докато стигнеш до училище и така ще се запази.. а ако не си с хубава , професионална преса.. също и това оказва влияние , защото обикновенните преси не изправят много добре косата ии тя лесно се разваля от времето.Може да се пробваш да си изправяш първо косата с сешоар и ако има нужда после само да я минеш с пресата , понякога така ефекта е по-добър или изправяне при фризьор със сешоар взимат 5-7 лв. , но се задържа 2-3 дена права косата , независимо от времето.
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ако пресата ти е с настройване на градусите,тогава я прави на 200,за да издържа повече косата и да не ти начупва при излизането ти навън

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Същата коса и мойта. Изправям я и следмалко се е начупила в краищата вече. По принцип мисля, че пресата ми е хубава, защото когато друг ме изправя, косата ми става перфектна и се задържа 2 дена някъде. От една страна може да се начупва, ако ти е къса косата. Затова мисля да си пусна мойта, за да се изправя по лесно и да не се начупва.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    [На Метри От Земята]
    сега времето е влажно и е нормално
    Просто аз

Мега фен Аватара на Infinity
    От влагата е , но резултата много зависи и от самата преса. Твоята каква е ?

Пръскай я обилно с лак преди да излезеш от вас.Също можеш да използваш някакви маски за коса, разрови се из интернет

Мега фен Аватара на iiordanova
    От времето е. Зареди влагата се получава.
    И моята е така понякога... затова аз я правя на вафлички и така не се начупва!
    То зависи от косъма на косата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си