- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрева коса
Такаа моята коса е чуплива и вчера бях на фризьор и момичето ми сложи гел и нз как но ми се оформиха кадриците и стана СУПЕР яко.Днес пробвах вкъщи с пияна.НИЩО не станаа,вие как си начупвате косатаа
С дифузер ли те суши? Направо не можеш да си представиш какви чудеса стават с него.
Ти сама си отговори на въпроса:Първоначално написано от MISkrisinkaaa
Момичето ми сложи ГЕЛ
И от тук следва,че трябва да опиташ с гел..
Иначе аз си я начупвам с пяна+дифузер..С плитки..С маша
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
То хубаво гел, но гелове много. Не се ли сещаш на коя марка е бил поне или как е изглеждал ?![]()
В краен случай можеш да ходиш и да я попиташ , ако ти се занимава.
еми гел за коса
Просто аз
ми беше една голяма кутия,жълта не можах да видя на каква марка беше![]()
но аз нямам и дифузер ващите какви са ?
zoreto, ти правиш забележки за правилното писане, а всъщност не знаеш къде се слагат запетаи![]()
Купи си някой качествен гел и пробвай. (:
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
хахаха а бе вие закви се имате че във всяка една тема само злобеете нареждате , обеснявате кое как трябва да бъде и се правите на педагози бе ЯЯЯ нито форума е ваш нито сте му модератори да диктувате правила Ако искам ще пиша с главата надолу и няма да има една вярна дума , пак не е на някой работа колко ми е грамотността Като запо4неш да ми плашташ образованието , тогава ми казваи кое и как ! А и това е форум и всеки може да пуска теми независимо 4е има и друга със същия въпрос , защото това е форуум бе ! Прости ли стеПървоначално написано от zoreto
Ако трябва да има само по една тема на даден въпрос колко теми ще има в шибания форум и колко ще е форум ? Всеки иска да получи индивидуален отговор на неговия въпрос и това че се доближава до въпроса на някой друг , не значи 4е е то4но същия сеш се ?
Ти да не би да работиш тука и да си длъжна да отговаряш на вси4ки теми а ? ебати злетата![]()
Край
който търси - намира . ^^
Първоначално написано от Sissy90
Споко,не сме..Първоначално написано от balon4eeeee
Да,това е форум и всеки има право да пита,какво го интересува..Но пък ако на ден,най-малко 3 теми се пускат за един и същ въпрос - на какво тогава прилича форума..Първоначално написано от balon4eeeee
Влизаш тука и е пълно с еднакви теми
=> Това е дразнещото![]()
Така - Как да не ти правят забележка за правописа ти,като е много....смешен..Най-елементарни неща не можеш да пишеш![]()
![]()
- това е една от твоите думиПървоначално написано от balon4eeeee
..Вместо Щ - пишеш ШТ
..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥