.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на liim0nka

Тоника на билка с краставижа и пъпеш

Та..взех си тоника на билка с краставица и пъпеш, обаче се чудя дали след като не е предвиден за младежка кожа мога да го ползвам..понеже досега винаги съм си взимала тоник, но специална серия за тийнейджъри.
    и другото, което ме интересува, този хидратиращ крем с краставица и пъпеш, има ли смисъл да го ползвам(мисля си да си го купя)
    а иначе тоника има много приятна миризма.И съм доволна честно казано засега.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Ех , как ме изпревари. Щях да пускам тема за тоника Та по твои наблюдения как е ? Иначе крема съм го пробвала и не е лош. На мен ми идва малко мазен , заради кожата - смесена е , ама твойта ако е нормална може да ти пасне.
    Would you dance if I asked you to dance?
    Would you run and never look back
    Would you cry if you saw me crying
    Would you save my soul tonight?
    Would you tremble if I touched your lips?

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    По принцип точно тези с краставица и пъпеш са хидратиращи => са за по-суха кожа (каквато е моята).Аз изпозвам гела за лице и ми харесв.Според мен става серията за младежка кожа.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от Ambrosia
    По принцип точно тези с краставица и пъпеш са хидратиращи => са за по-суха кожа (каквато е моята).Аз изпозвам гела за лице и ми харесв.Според мен става серията за младежка кожа.
    така ли..моята е по-склонна към омазняване.
    Като цяло ми харесва, да.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    ползвам гела и съм доволен.
    Може и тоника да си взема скоро.

Град
    [На Метри От Земята]
    нищо няма да ти стане.. и аз го имам и съм много доволна
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си