- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Олимпиада
Някой ходи ли на олимпиадата по английски днес? Как ви се стори?
Аз ходих, обаче при нас беше миналата седмица. Аз съм 10 клас и бяха доста трудни задачите. Имам 51 точки от 100. Само едно момиче от 11 клас от нашето училище се класира. (:
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Оспах се. Някой може ли да каже каква е била тази за 12 клас?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Един приятел(9 клас) беше.Задачите са били много трудни.Мисли че не се е справил а нивото му на английски е доста високо.
2 Момичета от моя клас се класирахаБеше лесен.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
А на този първия, училищния кръг, задачите не се ли дават от съответния преподавател по английски? Т.е да са различни за всички.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
при нас беше миналата седмица
зор видях и надали съм се класирала![]()
темата на съчинението беше The Most Useful Subject
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Кой клас си?Първоначално написано от FlowerPower
Не че нещо, ама ебати тъпата темаПървоначално написано от FlowerPower
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
и аз ходих. 10 клас съм и за първи път бях на олимпиада по английски. мисля, че се справих добре. най ме затрудни задачата, където от 4 думи 1 беше сбъркана. а иначе есето беше мн лесно. едната тема беше : "най-запомнящото ни пътуване, с кого сме били, какво е станало", а другата "какъв човек искаш да бъдеш". аз ест по първата писах... едни фантазии![]()
![]()
![]()
девети класПървоначално написано от ospower
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
За всяко училище в България, първият кръг е различен.. Аз съм класирана за 2, и пожелавам на всички класирали се успех!
Аз съм 7 клас с немски но до мен имаше 6 клас с английски. Един от въпросите им при съчинението беше: Когато бях на 7 имах навика да живея .... : тва беше много тъпо но ....
някой може ли да даде сайт за резултатите от втория кръг за десети клас че се ядосвам вече![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
да и на мен ми трябват резултати, ако са излезли де - щото търсих в нета, питах из даскало и никой още нищо не знае... ако някой има информация е добре дошъл![]()
ухуу ние още средата на февруари знаехме резултатите, но никъде не ги изкараха. а пък и то втори кръг мина вече дориПървоначално написано от dan40123
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
ами много ясно - питам за резултати от 2-рия кръг, не за тези от първия. ама логика- щом съм минал първия, следователно питам за 2-рия![]()
за втори питамеедна седмица е срока за проверка ужким ама в нета не намерих резултатите
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...