- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Requiem for a dream"
Може темата да е супер тъпа, ама искам тея, които са гледали филма, да си кажат мнението. Питала съм доста хора за филма и всички ми казват да не го гледам. По принцип тоя сорт филми ме плашат, смисъл тея апокалипстичните не. Но съм гледала коментари по филма, казват, че е уникален, че няма друг такъв. Някой пишат аз се психирах, незнаех къде се намирам. Просто ви искам мнението. По принцип рядко се влиая от филмите, не ми въздействат, зависи от филма. Имам чуството, че ако го гледам ще ми стане нещо или ддз. Не ме интересуват наркотици или такива работиПросто както казах искам мнението ви за филма.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Хубав е филма.
Аз го харесах.
Леко странен е но има смисъл в него![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Пф .. ами зависи от психиката ти .. на мен нито ми хареса, нито ми повлия кой знае колко ..![]()
Страхотен филм. Елън Бърстин и Джаред Лито бяха просто супер.
Уникален филм-ще ти хареса дори и да не си падаш по този жанр.Има много силно въздействие и те кара да се замислиш за много неща, за живота като цяло и изборите които правиш.Според мен трябва всеки да го гледа независимо дали се интересува от наркотици.След тоя филм дори да имаш някво желание да опиташ ще се откажеш-поне при мен беше така.Просто.....
Седни го изгледай и единствено тогава ще разбереш какво представлява. Гледах го отдавна и бях впечатлена.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Изслушай саундтрака на филма първо, за да усетиш нюансите, които го изпълват, а пък после си решавай дали ще го гледаш.
Иначе аз нямам какво да коментирам - любим филм ми е.
Audio ergo sum
САМО ЦСКА !!! Браво на авторката ! И за да не е спам :
Гледал съм го няколко пъти и след всеки един през целия ден не мога да си пусна нищо другоПросто е невероятно въздействащ ! Един приятел каза ,че бил пробал амфети и на другия ден гледал филма и го било страх до иде до хладилника
![]()
ако гледаш филма ще схванеш лафа де
![]()
о...филма е страхотен...определено в училищата могат да престантс цялата пропаганда против наркотиците и просто да пускат този филм...на мен не ми въздейства чак пък толкова много силно(определено го усетих но не е като нещо тотално психиращо...) но пък посланието си е ясно и директно и направо те удря в лицето...
ако си падате по филми които използват подобни похвати при развитието на историята(не говоря за това колко са смислени а по-скоро за психарския елемент...) то тогава вижте Fear And Loothing in Las Vegas и The Passions of Darkley Noun...
иначе ако ви се гледат смислени филми с много силно влияние вижте What's Eating Gilbert Grape и The Brave...
и двата са с Джони Деп но не това ги прави толкова хубави а просто факта че са си наистина гениални...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Саундрака съм го слушала и си го пускам понякога. Искам да го гледам тоя филм, защото го препоръчват доста хора, които съм питала. Но има чуството, че ще ми повлияе някакси към лоша страна.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Гледай го.
Филма е силен, не е за всеки, защото не всеки може да го разбере. Но определено не влияе отрицателно.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Филма беше страхотен въпреки,че след това не бях на себе си (може би защото го гледах в 6-ти клас)
МОМИЧЕ!
Лоша, лоша, колко да е лоша?Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Поздрав с Лятната увертюра :Р
Audio ergo sum
Ще взема да се психирамслед толкова смъртове само тва ми трябва, ама искам да го гледам попринцип.. и аз незнам вече. Вярвам, че е страхотен, но незнам как ще се почуствам след това.
![]()
Уникален филм, но не е за всеки, ако решиш да го гледаш трябва да се настроиш, че няма да остави хубави чувства след гледането.
А пък саундтрака е невероятен, колко пъти съм го слушала и пак не ми е омръзнал.
Само саундтрака ми хареса в тоя филм, даже май и другаде бях го чувал.
Иначе не усетих никаква драма в него, имаше 1 тъжен момент, а някой други бяха абсурдни. Чудя се защо всеки казва, че супер го кефи тоя филм, сякаш е някаква мода да ти харесваСтава за едно гледане, но според мен не е кой знае какво, и по-добри съм гледал на тая тема.
Сега някой фен да не се обиди, мнението си е мое, знам че има хора, на които много им харесва.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Не ти е тъпа темата ;д
На мен лично много ми хареса, малко бях стресната след като го гледах, но си струваше..
Гледай го !![]()
Мн добре е сниман филма и играта на Лето беше добра , хубав е филма увлекателен хаха Ако тоя филм ви е тежък....
Напълно го разбрах и пак не ми повлия кой знае колко .. Гадно е,да. Но класика в жанра чак пък .. всеки с мнението си.Първоначално написано от Nam3less3
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
А всъщност не разбрах какво има за разбиране във филмаПървоначално написано от SoStarstruck
Освен стандартните неща, че човек не трябва да зима наркотици като е отчаян и т.н.
Еми това общо взето,и покъртителните последствия от това. Но нека тия,които са разбрали "дълбокия замисъл",както твърдят,да кажат,аз не съм много компетентна.Първоначално написано от Nam3less3
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Е то една роматична комедия може да има по-дълбок замисъл от товаПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Много тъпо да питаш дали да гледаш филм .. някой може ли да ти каже дали ще ти хареса..
Гледай го пък после ще прецениш струвал ли си е ,разбрала ли си нещо
..
По-добре гледай Трейнспотинг.Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE