- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Верно ли е че се отслабва при редовен секс ? :P
много ми е интересно ,верен ли е този мит че от редовния секс се отслабва ? споделете![]()
If I played you like a toy?
От опит мога да ти кажа ДА и то и за 2-та полаА за момичетата дори знам че е един от най добрите начини защото не се отразява на бюста.Ама тука говорим за яко лашкане при мен беше поне 3 пъти всеки ден и направо си бях замязал на скелет а ядях като свиня
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
вярно е на 100 %![]()
да ама тряба много да та клатат
Трябва наистина яко лашкане ... и то продължително време и тогава просто може да свалиш до 2 килца за около 40 мин ЯКООО лашкане без спирка НОН СТОП
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
"верен ли е този мит?"![]()
![]()
да, доказано е. Но чак два килотрама за 40 минути...![]()
hating you makes me all warm inside : )
еее говоря за яко лашкане .,... зависи де и от човека може малко да съм преовеличил но не е непостижимоПървоначално написано от ThedramaQueen
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Е може, професионалните боксьорите свалят по 3-4кг на тренировка само че това е само водаПървоначално написано от playboyche
Иначе като гориш калорий има ефекта на бягане
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Не е точно така, ако говорим за кардио т.е. сваляне на кг съм съгласен, но нищо повечеПървоначално написано от Petrow
![]()
не е мит а истина![]()
И отпускат аналните мускулиПървоначално написано от koteto6840
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ОТ едно изчукване се изгарят около 128килокалории което е малко, се едно 20-30 минути ходене пеша с нормално темпо ...
За отслабването си трябва здраво и моШно чукане ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ако много се потиш.. Или ако не спирате за да се наядете![]()
Според мен пък не.Имала съм много редовен секс, но не съм отслабвала![]()
Първоначално написано от BabyDesi
![]()
Счупих се от смях,браво
Вярно е това за отслабването,но трябва наистина секс,а не просто любов с много целувки.......,а иначе това за голямо дупе от аналния съм го чувал и наблюдавал от мои познати,самият кокъл в ханша ти се разширява
да , отслабва се .... мога да го кажа от личен опит![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
ах, категорично да
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!