.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;

Олимпиада по история

Днес беше олимпиядата по История - 2 кръг.
    Колко от вас ходиха и как се представихте ?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз по история едвам избутвам-това е възможно най-ужасния предмет.ако някога отида на олимпиада по история-трябва да се запише някъде.аз не съм била
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Бях. Май беше добре.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Пфф...половиата въпроси ги бях чела,ама не ги бях научила таа...налучквах...а на темата писах по-скоро интерпретативно съчинение хах

И аз бях-ами справих се по зле спрямо първия кръг въпростите някой от тях ме затрудниха(може би заради моето незнание).Колкото до втората част специално мен темата ме хвана леко неподготвен и доста се чудих какво и как да го напиша,но да кажем че след като се успокоих и премислих нещата съм написал точно това което изискваше.А иначе аз съм 11-ти клас тоест за мен няма триети кръг за тези които са 12-ти клас тоест момичето преди мен пожелавам успех и дано се класира за трети кръг.(просто от мненията които съм ти чел знам че си 12-ти клас)

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Mда,мерси (леле че лигава емотикона)
    Обяснявах на десетокласника до мен някакви нещица тамДобре де тая глупава карта коя беше?Нищо не й се виждаше...едва разчетох,че има Константинопол...?

Град
    Sofia
    Ами от тая карта общо взето нищо не се разбираше, но имаше две неща, които ме наведоха на някакъв отговор. Значи първо - България беше разположена на три морета, което е било само два пъти в българската история, първия път - при Цар Симеон и вторият - при Асен. От това, че столицата беше Константинопол трябва да означава, че тази карта изразяваше границите на България по време на управлението на Цар Симеон (10 век) , тъй като тогава столицата на Византия е била Константинопол. След това, когато е царувал Асен Константинопол не е бил столица.
    Това бях моите разсъждения, но всъщност не съм убедена дали това е верния отговор...

а резултАтите кога ще излязат . Тая олимпиада беше горе долу лесна , на мене първите вапроси ми бяха малко по скапани иначе отворените бяха по лесни май а картата - Албания в българските земи- това става при Симеон , другото различно от Асен беше и че имаме територия нагоре кум днешна Украйна .

Тази олимпиада за кои класове е ? и в нашето у-ще имаше , но аз не се реших да отида .

Голям фен Аватара на Yancheto
    Мм, и аз бях,но нте мисля,че се представих добре.Беше доста по-трудно в сравнение с първия кръг.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Здравейте.. имам една молба... някой може ли да ми намери задачите от Този 2 кръг за 7 клас? Моля, Ви спешно е затова колкото по-бързо толкова по-добре.. Мерси предварително...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    сори че вдигАМ толкова стара тема но някой дали има олимпиадата от 2008 за 8ми клас ??[/b]
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си