- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Повдигната коса без топиране?
Здравейте пак от мен!В днешната ми тема за диадема с панделка MichellePhan ми каза за този магазин Viva Accessories.Погледнах в сайта им да потърся и случайно намерих нещо,за което си спомням,че много от вас питаха.Това са така наречените на английски bumpits и представляват нещо такова
Идеята ми,че от началото на април според сайта ще можем да ги намерим тези приставки в техните магазини
Ето линк
http://www.kosa-bg.com/product/227/p...lichnost-.html
Дано съм била полезна![]()
![]()
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Оу йессс, и аз си мислех да търся нещо подобно.![]()
![]()
Април месец, ми ще чакам. Йухууу. :P
Мерси много.![]()
А за колко пари са, на сайта не пише?![]()
Не знам нищо за цената,сигурно и те още не са решили.Но не мисля,че е повече от 15 лв.Би трябвало да е някъде там![]()
yeeeep I`m also interested in that
thank$... for the information
това е доста якоособено че избягвам да използвам лак за коса които доста си ми вреди на косата
И за да стои така, пак трябва топиране и лак..
На по - жива коса няма как да застане без да се вижда.
Използвала ли си ги някога,че да твърдиш подобно нещо,или просто си правиш свободно съчинение по картинка?Първоначално написано от Goddess
Ето така изглеждат
http://www.youtube.com/watch?v=ogsJ4zvf6ZQ
Изглежда неестествено. Какво толкова им харесвате на тези повдигнати коси?
В сайта, който JCoutureJunkie даде има видео на самият продукт. Там се казва и се показва, че трябва лак, за да стане. И според мен трябва да се използва, за да не може косата да мърда, най - вече, когато си я сложила тази приставка без да си вързала косата.Първоначално написано от JCoutureJunkie
Е, наистина може да трябва лак, но не се налага да я тупираш, за да стане, а с тупирането се накъсва повече косъма, така че според мен при всички положения това е много полезно нещо..Видях, че и в Русе има такъв магазин и веднага, щом излезе съм там да си го купя!!!!!
![]()
![]()
супер !![]()
не мисля, че в България ще има такива![]()
Просто аз
Ще видим през Април!Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
anna93 по принцип лак се слака почти на всяка прическа.Не мисля,че това е нещо,толкова увреждащо и пагубно за косата.Аз бих си купила тези приставки или както там се наричат само за някой случай по така,защото моята коса НЕ се топира.Каквото и да направя,тя уляга.Трябваше ми няколко пъти за кок,но не става работата.Хубаво си е според мен да имаш нещо такова за всеки случай.Особено ако сте като мен.Аз постоянно си измислям различни прически.Днес отидох в мола и погледнах в магазина с надежда да са ги получили вече,но ест. ги нямаше.
ей може ли да питам в всеки град където има мол ли ще се получи това гледах клипчето и ми хареса мн аз понеже си топирвам косата с лак и с преса за да седи и мн ми се изтощава косата от това някой ако знае повече да ми каже моля ви се !!!!
Аз бях пуснала тема за това нещо преди, в един друг сайт(там бях пуснала тема със запитване от каде може да се купи такова нещо) едни жени дори се организираха и си поръчваха от Ибей. Собствениът на българския сайт за акесесоарите ми каза, че ще го има скоро в България. Ако е на достъпна цена ще си го взема и дано върши работа.
Тези магазини не ги има само в моловете... В моя град си има такъв на центъра, а в мола няма.Първоначално написано от bebchity93
Не бих сложила подобно неща. Наистина е хубаво косата ни да има обем, но гаджето ми секара, ако види, че имам и 1 малка фибичка какво остава да ме погали по косата и да попадне на някаква пластмаса голяма колкото главата ми. Ще ми изтръгне косата със все нея.![]()
Kun min
Тези магазини не ги има само в моловете... В моя град си има такъв на центъра, а в мола няма.[/quote]
мс се пак ще потърся да видя из плевн дали се намира такъв магазин![]()
![]()
![]()
не разбрах само тия магазини, за които говорите нямат ли си име?
няма любов
имамат си име : вива аксесъри или аксесори...не съм сигурна
има и видео,което не сте видели под продукта яко е !!!
вижте пак продукта в сайта
или в 1 вия коментар