- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заглавие NO572346
Е, аз все още мисля, че е егоистично.Първоначално написано от Collapse8
Все пак това е той, това си е неговата индивидуалност - тя не може да се хареса на всички. Едни ще я приемат, други не, но той си е такъв...
Ти говориш за промяната на... тъпанар?
... "Ако ще променям някой такъв няма да ми пука за него => няма да влагам усилия. Просто ще го приема като предизвикателство ^^ Искам да видя способностите си ^^... Или поне мъничко му подействам и го накарам да се почувства кофти от това,което е... "
Сигурна ли си, че... си способна на това, че го искаш? Трябва ли да го правиш? Или по-точно... заслужава ли си? Трудно е да обясниш на тъпанара, че е тъпанар. И мислиш ли, че ако искараш наяве неговата същност той ще се почувства зле от това, което... вижда?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не съм сигурна, за това би било предизвикателство да видя дали ще мога ^^ Защо да не си заслужава>? Би било хубаво един глупав човек да еволюира. Трудно е да. Но ако си достатъчно убедителен и види че говориш сериозно (защото ако не си ще си помисли че се заяждаш)...защо да е невъзможно? ^^ А ако разбере наистина това което му казваш...т.е...трябва наистина да се почувства глупав. Може би трябва да го сравниш с някой,който е постигнал нещо и се стреми към нещо....нещо което никой не обича... да бъде сравняван х) Но ако все пак му покажеш някакъв по висш пример...модел...по-добър от него...мисля че би се почувствал кофти,което е добре понеже ще се амбицира поне малко да стане нещо повече.Първоначално написано от onestar
Наистина ще е интересно и...сложно ^^ <3
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Не си заслужават усилията. (Каза, че няма да ги влагаш, но... ще се наложи).
Не знам дали един такъв човек може да усети нещо сериозно. Доста вероятно е да ти се изсмее в лицето зарадите опитите, които правиш... Или по-точно това ще му е нещо като защитна стена. Блъскайки се в нея рано или късно тя ще се срути и... с малко късмет би могъл да преосмисли нещата.
Сложно, интересно - да. Ако имаш нерви, опитай.
Успех...![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
За усилията...Мисълта ми е,че няма да ми е кофти/гадно или яд ако не успея.Първоначално написано от onestar
Имам нерви. ^^ Всъщност...няма как да се ядосам,изнервя или нещо такова с някой за който не ми пука... ^_^ А ако хипотетично стане просто ще го зарежа.
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Ще ти бъде. Не заради него, а заради провала ти. В смисъл... до известна степен ще бъдеш разочарована от себе си.Първоначално написано от Collapse8
(Знам че е глупаво да го казвам след като не те познавам, но... чувството би го изпитал всеки след един такъв опит).
По света има много тъпанари, с какво те грабна той?
For you![]()
I miss you...
звънкам на пичовете от PIMP MY WIFE и всичко приключва !
Първоначално написано от onestar
Ъм...няма Оо Защото няма да ме е грижа за човека. И...с нищо няма да ме е грабнал... ^^ Не очаквам нищо от никой. Така не се и разочаровам.
Няма да се разочаровам и от себе си. Не очаквам да стане нещо със сигурност. Просто мога да опитам ^^ Няма да го приема като провал. По-скоро бих обвинила глупака,че не иска да ме разбере ^^ Но пък те не са виновни,че са такива.
да един човек може да се промени от лощо към по добро когато обича , а дори и обратното. Но когато обичаш някого ти го обичаш какъвто е не мисля че е нужно да го моделираш..
[quote="Collapse8"]+Първоначално написано от onestar
![]()