- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое е най-голямото удоволствие за вас?
Имам предвид нещо, което като го правите и ви доставя неистово удоволствие. Може и удоволствия.
Е, за вас кое е най-голямото удоволствие?
Е па да не е само едно? Напоследък, понеже от много време не ми се е случвало, си мисля, че ще изпитам неистово удоволствие ако изкарам един цял ден/цяла нощ с двете ми по - добри третинки.
да седя пред компамаитап. ми...
![]()
![]()
![]()
Не мога да кажа с точност, но първосигнално ми изникна спомен от миналото лято, и как давах мръсна газ на един джет, порейки вълните по диагоналУсещането е върховно, ама много скъпо, бе де*а ..
Да отпия от чаша силно и горещо кафе. Съвсем сериозно одеве това осъзнах...просто самият момент... самият миг как допирам устни до чашата с кафе и го отпивам на 2 малки глътки... върховно!
-Първа мисъл - да пуша на някое красиво местенце...и после да цикля, докато го гледамВърховно удоволствие...
-Да пия вода, след като съм яла шоколад![]()
-Да се наям след плаж...
-Масажи олеее![]()
Let the psycho plays with you...
страшно много неща ми доставят удоволствие..
шоколад,кафенце,масажчета, игари,наркотици,допир на нечия кожа до моята,да ме грее слънцето,ходенето по концерти... ей такива нещица.
охо
кафето..
неделя само за мен![]()
да се сабудя прегърната от някого...
да не спя цяла нощ погълната от някоя книга...
чаша хубаво червено вино...
канелен мирис в дъждовно време![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
някой да ми шепти на ухото
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Да ям, да спя, да вися пред компа, да ходя на гости и да ми идват на гости съответно, да се мотам из Варна![]()
Удоволствие ми доставят спорта и ученето.
най-голямото удоволствие е да ида на любимия стадион и да запаля една цигара.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
присъединявам се към шепненето<3
+
онези моменти на спокойно дишане в споделената тишина, които толкова символично напоследък ми се случват на прозорец:Д
капнали и изпотени се изгубваме някъде, някога и това няма значение, защото се смеем и всичко е наред
споделените слушалки, пльоснати в/у тревата
когато се споглеждаме съучастнически и преглъщаме смеха си
Да пътувам за някъде, и да си слушам музика на фона на отминаващите пейзажи.![]()
Концертии...
Шоколад
Свободата
Тренировките
Когато си говоря с някой, и до толкова се разбираме, че когато кажа нещо той/тя ми довършва изречението.![]()
...и т.н.
Супер голямо удоволствие ми доставя споделянето на любимата музика с приятели на подходящото място) или пък миговете с обичания мъж, когато се усещам малка, но защитена.
и обичам да играя с брат ми. детската усмивка е незаменима човешка радост =))
нищо не се сравнява с кафето и цигарата рано сутрин
ако ще и 18 жени да има наоколо![]()
![]()
времето прекарано с приятели, с моето момиче, музиката, концертите, спортът, да радвам семейството си...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да си се наместя някъде на открито с цигарката, да си циклим подобаващо с малко биръ и неква храна.
иии да ходя на палатков лагер
Когато не съм пушила от мноого време и запаля една цигара (това не важи за леките цигари :Д )...
Когато не съм правила секс скоро иии след товаа....![]()
![]()
И както каза някой преди мен-силна прегръдкаа![]()
На някое LAN party.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Обожавам събота и неделя да си лежа в леглото. Ей така с дрехите върху завивките.. Усещането за пълно бездействие е просто нереално.![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Обожавам да слушам музика както и някой мен да слуша когато говоря. Не само да внимава в думите ми, а и да си каже мнението.![]()