.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86

Град
    В.Търново
    N1- да спя
    защо? защото ... сънувам абсолютно винаги, а сънищата ми не са от този свят..те са нещо великолепно..дори плашещите се характеризират с уникални картини..
    N2 - да се гушкам с него, преди да заспя
    защо? защото това просто е най-приятното нещо на света! разтапям се.. топлината на телата.. допира.. мекотата на кожата му.. <3
    N3 - шоколадов сладолед
    няма смисъл да казвам защо.. (в момента ям впрочем и съм на кеф, затова пиша толкова дълъг отговор хаха)
    N4 - вода
    N5 - да се изпи*ая след дълго "стискане"
    N6 -DJ Shadow; Alphawezen; Massive Attack; Portishead; Morcheeba; и още някои други които сигурно забравям

ПП: наред с номер 1 също е ... да бъда отвратителна и отмъстителна с хора които не харесвам по 1 или друга Стойностна причина.. обичам да бъда зла..просто ми се отдава & I can't fight it.. за съжаление

=]

Напоследък..хмм може би ..

1.Да прекарвам деня с моите хора..
    2.Да си лежа на мекото килимче и да си слушкам музика
    3.Обожавам да спя,заради сънищата .. хах
    4.Да ми драскат/галят/ по долната част на ръката .. йеееее направо си умирам,много яко чувство /weird huh?!/
    - only GOD can judge me !! ;]

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Тишината и дима от цигарата..

удоволствия много и различни, но като гледам навън, ме подсеща..
    -Обичам хладно(студено) време с дъжд и хубав филм, мач или сън..
    -дългъг преход в планината! Няма по-божествена вечеря и бира след такова натоварване !
    -успех след голям труд
    -пътуване.. с кола... особено към необичайни дестинации извън страната

като много ми се пикае и съм се стискал да развинтя крана, ох, направо е вАрховно
    както казаха по горе, обичам след като съм пътувал/ходил/вършил нещо да се наплюскам като първобитен
    другото ми любимо е да пътувам с кола на дълъг път вечер и да е хладно навън а въре топличко, хяхя

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    като много ми се пикае и съм се стискал да развинтя крана, ох, направо е вАрховно
    както казаха по горе, обичам след като съм пътувал/ходил/вършил нещо да се наплюскам като първобитен
    другото ми любимо е да пътувам с кола на дълъг път вечер и да е хладно навън а въре топличко, хяхя
    хахаха да т'ва и :

1.цигара след ядене ... ама да влиза тежко
    2.усамотени места
    3.чувството, когато се разхождаш по брега на морето и лекия бриз минава през теб ... особено зимата
    FIRE! FIRE! GO GO GO!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    - театър
    - шоколад
    - прохлад в планината ,докато в града е 40 градуса
    - комбинацията от сладолед, хубава музика и любим човек на едно място
    - разтворимият топъл шоколад (в който има всичко друго но не шоколад) през зимата, когато отивам на репетиция
    - леда, пързалката и звездите над нея

сорка за латиницата по темата: оби4ам да карам skate да сvиря и да рисувам... защо вси4ки оби4ате dа пу6ите...? цигарите вредят на здравето!!!

1.Когато стрелям с пушката и уцеля мишената. Просто за мен друго такова удоволствие нямааа.
    2. Когато някой ми говори на уШото самоо хубави неща..
    И всичко, което каза Whoopdedoo
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Много са..най вече най-малките неща..
    Обожавам дните, които прекарвам с приятелите си, с хората, които са ми най-близки и мога да им споделя абсолютно всичко..дори просто да си стоим и да си мълчим..дори това ме прави щастлива..макар че се случва супер рядко, винаги мога да си говоря с тях..за всякакви глупости, важното е, че ме разбират, важното е, че се чувствам добре в тяхната компания..
    Обичам дните, в които нямам нищо за вършене..онова чувство, когато станеш сутрин и знаеш, че този ден ще бъде хубав, изпълнен с положителни емоции..обичам да си стоя, ей така, без да правя нищо специално..дори да съм сама, винаги мога да правя нещо, което ще ми достави удоволствие-най-малкото да слушам хубава музика, да чета хубава книга..
    Да спя, или по-точно да сънувам..без да съм обезпокоявана от нищо и никого..да ставам късно, макар че знам, че целият ми режим се обърква..
    Дългите разходки..пътуванията..чувс твото, че си бил на ново място, че си преоткрил нови неща..
    ..и още толкова много неща..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си