Според мен не е.
Абсолютно ЗА. И абсолютно нормално. Не една и две госпожи съм прегръщал но в израз на добре свършена работа или на мазненеАз не мога да разбера как може да има такива ограничени хора като тебе?
![]()
Човешко е.Аз имам много скъпа учителка от бившето ми даскало(всъщност няколко ги обичам мн ама тази ми е любима) и когато отивам да я видя ме прегръща или аз нея ... Какво лошо има в това ?
К`во се оплакваш бе? Нали не те е изнасилила..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Естествено, че е нормално.![]()
Да, напълно нормално.
Много си уважавам бившата класна, и като се видиме понякога тя ме прегръща и даже ме целува по бузата, просто тя е такъв човек супер добра.
![]()
и аз съм така.. тя беше много привързана към нас и ние към нея ..Първоначално написано от KumchoValcho
боже колко ми липсва и просто като ни види толкова се радва и ни прегръща и всичко... и аз не виждам нищо ненормално.. понякога учителките-майки се привързват към учениците.. сещате се
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Да, но в нормални граници.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
естествено ... и те са хора..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Естествено,че е нормално..
Какво лош има в това ?..Кое му е ненормалното?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зависи кой учител.Принципно може би,въпреки че бих се чувствал странно,обаче има госпожи,дето ако ме прегърнт,ще застина в очакване на Апокалипсиса![]()
Зависи. И аз старите госпожи си ги прегръщам като ги видя. Ама сега в новото даскало да имаш двама учители пефодили не е много яко. Да не казвам подробно какво правят. От единия чак ми става неудобно, вече прекалява![]()
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от Abigoria