- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- голи снимки
Голи не..и може би никога няма да имам...но по бельо да,и освен на гаджето ми на никой друг не съм пращала![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Оооооо, сега ме подсети за нещо!Първоначално написано от Bimmer
Преди 1-2 години един мой съученик даде телефона си на друго момче от класа, за да го разгледа. И тоз другият, къде ровил, кво правил, намерил снимка на член.
Обаче в My Photos, а той телефонът Самсунг ли беше, Сони Ериксон ли.. Та бяха сигурни, че снимките са направени с тази камера. Онзи твърдеше, че не са негови, обаче много се изчерви... Абе 100% той си беше снимал оная работа.
![]()
Първоначално написано от cookie_master
Първоначално написано от cherrygloss
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Имам и си я даржа на декстопа![]()
hahhaahah момчето от кое даскало беше, да не съм аз хахахахааххаахаПървоначално написано от Luscious_Heart
мислиш ли?Първоначално написано от Callisto
хахах
Първоначално написано от StreetFame
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
ИмамПращал съм ги на приятелката ми
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
Аз нямам, но все по-често в сайтовете за запознанста(фейсбук, импулс, муцунки и т.н) намирам снимки по бельо на млади момичета. Снимките могат да се дръпнат от всеки, който посещава сайта. Повече се замислям за тези, които си качват такива снимки не се ли притесняват, че всеки може да си ги дръпне и да злоупотреби с тях. Има всякакви психопати, маняци и педофили в интернет мрежата.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
^ Ахам.![]()
Имала съм, ама не ги давам на никого. Трия ги.И да, бяха чисто голи.
И аз.Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Имам една, но не си личиСамо главата и раменете ми се виждат
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Нех2
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
И аз тей..Първоначално написано от ImmortalSportFreak
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
имам снимки с хавлия от кръста ми надолу в гръб, гола.. и не не съм пращала![]()
![]()
Имах , но не чисто голи а по белио![]()
Вече не ...
Za EDnO mOm4e Si dAaM jIvOTA -mOQ naI-Dob1r PRiqtEL (h)
Имам 2, на едната съм с гръб и само прашките ми се виждат, и дори не се знае, че съм аз .. А на другата само корема ми се вижда с разкопчани дънкиИ на двете не знаех, че гаджето ме е снимало .. Но никой не знае за тях
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Аз имам много. Моите родители са нудисти...и аз като съм с тях също.. Имам стотици снимки гола на сърф или просто на плажа.Волейбол и така нататък. Въобще не се срамувам от тях. Голяма част от тях дори са публикувани в мрежата..