.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Сайтове за запознанства

Значи преди всички да ми кажат, че са безполезни и глупави - знам това, просто реших да опитам нещо различно. Както и да е, мисля че намерих свестно момиче в такъв сайт, пописахме си малко и тези дни ще излезем на кафе. Та искам да попитам някой, който вече се е запознавал с хора от такива сайтове, дали ще е неловко като не познаваш човека, с който си излязал. Нито я познавам, нито знам много за нея. До сега съм излизал само с момичета които вече познавам поне от някакво късо време. Дали ще можете да ми дадете някой съвет...нещо такова

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Бъди усмихнат и вежлив

Другото ще се нагоди

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

С моето момче се запознахме от тук обаче .. и принципно съм излизала с хора от интернет (с повечето само приятелски де) и за сега не ми се е случвало да остана разочарована .. Опитай ..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    И аз съм излизала с много хора от Интернет и не съм била разочарована въобще

Град
    В мислите на хората
    Дали тук или на улицата ще срещнеш някого - разлика няма. И в двата случая може да се окаже кретен, или човека когото отдавна си търсил.

Какво с пенявите като ви кажат среща от интернет?

Dr. Gregory House

OFF TOPIC: Ако не знаете спорове за момиче в сайта impulse.bg доведоха до сбиването на 2 момчета от нащо даскало на 15 и 16 години и едното почина(16 годишния)-това стана през октомври 2009-затова тези сайтове не са безопасни-колкото и смешно да ви звучи
    http://vbox7.com/play:750c57f7
    в това клипче не се пояснява-но точно в този сайт са се скарали-слушайте какво казва психолога

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ами два пъти съм излизала с непознати момчета и 2та пъти тръгнахме.Но с първият се разделих, защото се върнах при бившият.А вчера излезнах с едно друго момче и се харесахме . . ама зависи.Примерно аз съм супер притеснителна.Цялата треперя винаги

Град
    В мислите на хората
    Айде пак пуснахте интригата....

Това че двамата са си мерили пи*ките, колко е показателно според теб? Айде по тая логика да не се срещаме с никого на НДК щото видиш ли точно там оня ден е имало бой между двама бабаити за една кифла.

Примерно.

Приказвате глупости и пускате масова паника. Къде са ви дивидентите, които извличате обаче не виждам?

Dr. Gregory House

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Тъкмо няма да се чудиш за какво да говорите.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами срещала съм се с момчета от сайтове,ами кво да ти кажа,отначало малко се притесняваш после вече се отпускаш,аз определено улучих на готини хора,ама постарай се да направиш добро впечатление още на първата ви среща,късмет
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    [На Метри От Земята]
    опитай.. много хора се запознават така съм половинките си било то скайп, импулс, аха и подобни
    Просто аз

Какво лошо има в запознанствата в интернет.В крайна сметка дали в училище, дали на улицата, в някой магазин или в интернет все едно и също, пак си остават непознати.Аз се запознах с бившия ми точно по интернет и страшно много си допаднахме.Така, че не се притеснявай, просто се дръж естествено и се усмихвай повече

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Опитай..
    Най-важното е да си спокоен,мил,вежлив и усмихнат..Другото само ще си дойде..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    опитай.. много хора се запознават така съм половинките си било то скайп, импулс, аха и подобни
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Ами два пъти съм излизала с непознати момчета и 2та пъти тръгнахме.Но с първият се разделих, защото се върнах при бившият.А вчера излезнах с едно друго момче и се харесахме . . ама зависи.Примерно аз съм супер притеснителна.Цялата треперя винаги
    ти не си ли още с твоя приятел ?

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Какво лошо има в запознанствата в интернет.В крайна сметка дали в училище, дали на улицата, в някой магазин или в интернет все едно и също, пак си остават непознати.Аз се запознах с бившия ми точно по интернет и страшно много си допаднахме.Така, че не се притеснявай, просто се дръж естествено и се усмихвай повече
    +

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    И аз съм излизала с много хора от Интернет и не съм била разочарована въобще

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Всичко зависи от вас самите. Ако разговорът потръгне, няма и да се сетиш за това, че преди срещата не си я познавал. Ако сте по-срамежливи и притеснителни, отначало може да ви е леко неловко, но и това ще мине В днешно време много хора се запознават врез интернет

много хора намират сродните си души в Интернет
    най-важното е да си естествен и да не се притесняваш :P
    B a D ` G i r L

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си