- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към по-голямата част от съфорумниците
Защо ако в някоя тема някой каже, че размера му е по-голям от обичайното (примерно е на 14 и каже, че му е 16см) и всички почвате да го нападате, че лъже? От къде знаете? В гащите ли сте му били?![]()
Да, това и на мен ми е забавно.Някои хора се развиват по-бързо и не е чудо голямо, че на някой на 14 му е да речем 15-16-17 сантиметра. Ама айде сега, хората, които нямат инструмента (или още не им е пораснал докрай) се чувстват тъпо, че някой по-малък от тях е по-надарен.
ами именно за това че незнам колко му е голям а и слабо ме инетересува не комнтирам в такива теми и не нападам никого.
По-характерно е за момчетата да го правят, защото са доста комплексирани за размера си явно.Първоначално написано от anonimchetou
![]()
Аз лично не вярвам на нищо, което не съм видяла, а и честно казано ми е през ... на кой колко му е!![]()
А за останалите, които си коментират .. вярно, е че не са му в гащите и точно поради тази причина е малко трудно да приемат 14 годишен с 17 см патка ..Пък и повечето момчета съвсем реално лъжат за размерите си ..
![]()
абе на 14 им са още малки
![]()
Eee, не е задължително, наистина не зависи в толкова голямя степен от възрастта. Зависи от чисто физическото развитие, пубертета кога започва...генПървоначално написано от HotSexyDoll
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Пф вие пък ако се засягате от това, което някакви непознати пишат по форума . .Знам, че е кофти, да не ти повярват за нещо и дразнещо, но след час ще съм го забравила.
Хаха, аз от нищо не съм се засегнал, не съм казвал никъде нищо и т.н., просто наблюдавам другите хора и се чудя.Първоначално написано от DevilWish
Темата няма нищо общо с мен..
Е мойто мнение също не беше специфично отправено към теб.Първоначално написано от Cranky
А към всички.