.

Виж резултатите на анкетата: р а з л и ч н о о т н о ш е н и е

Гласували
21. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не бих отговорил

9 42,86%
  • откачено

10 47,62%
  • скучно

2 9,52%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

всеки човек е различен

няма неща като тъпо ... момичета момчета все тая ... направете нещо по-интересно ... примерно а да се харесаш на травестит,гей,педофил,лизб йка ако трябва ... нз нещо което да не е толкова комерс

Град
    Paradise
    Ми бившият ми беше бисексуален. Предполагам съм му се харесала, щом ходихме 8 месеца приблизително. Не е толкова необикновенно, колкото звучи. (Бах, по-странна връзка не съм имала, какво ли се обяснявам...)

Re: всеки човек е различен

Цитирай Първоначално написано от poisonfreak
    няма неща като тъпо ... момичета момчета все тая ... направете нещо по-интересно ... примерно а да се харесаш на травестит,гей,педофил,лизб йка ако трябва ... нз нещо което да не е толкова комерс
    инатересно за кой? За теб може би ..

Не знаех, че взаимоотношенията между момчета и момичета са комерсиални .. ии бту самата думичка "гей" трябва да ти подсказва, че няма как да му се харесаш след като е гей по дяволите .. А за педофилите .. просто нямам думи ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Сори, обаче нормален човек ,няма да тръгне с педофил

аз винаги съм си падала по травестити и сега ми се отдаде възможността да си призная истината пред мен самата и пред другите
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Темата е напълно ненужна и безмислена. Кой ще се занимава с ПЕДОФИЛ,например?!? Директно в коша,ако зависеше от мен...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ае човек да не си друсан откъде мамка му ти дойде тая психясала тема на акъла ?
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    In My Sick Brain <3
    Човече толко искам за гадже желирано мече <3 Червено...не! Светло синьо...или дозина гаджета желирани мечета... <3
    La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
    "Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."

Цитирай Първоначално написано от Collapse8
    Човече толко искам за гадже желирано мече <3 Червено...не! Светло синьо...или дозина гаджета желирани мечета... <3
    ахаха би било вълнуващо

Супер фен
    Има ли нужда да казвам, че да си различен не означава, да тръгнеш с някакъв изратен.. Аз по принцип харесвам различните хора(примерно тея които не копират другите по държание, облекло и др.), но всяко нещо си има граници.. Боже не мисля, че съм отговаряла на такава тема досега

Град
    In My Sick Brain <3
    О я стига...никой не харесва различните.
    La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
    "Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    да
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от Collapse8
    Дай целувка...опа изядох го NeeeEeexT

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    спх и аз знам такива вицове, ето един:

- Какво правиш, защо си събираш багажа ?
    - НАПУСКАМ ТЕ, ГАДНЯР !
    - Ама защо, скъпа, аз те обичам !
    - Ти си ПЕДОФИЛ !!!
    - Еййй...не мислиш ли, че това е доста трудна думичка за едно десетгодишно момиче ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Надрусан

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Ае човек да не си друсан откъде мамка му ти дойде тая психясала тема на акъла ?
    Не е психясала,поне не и за мен и не го споменавам само защото имим доста познати така наречените РАЗЛИЧНИ хора които не са само външен вид,не са само на фарсовите изпълнения а са си такива-ИСТИНСКИ и не са poser ама anyway смятам че дори това ... вашият труд да коментирате доказва че все пак донякъде това ви късае

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си