- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали една какичка ще ми стане гадже ако я изчукам
Та така...на 12 години съм от смолян ,и си търся гадже.Харесах си една какичка.Тя обаче само на смях го обръща като и предложа.мисля да я изчукам.Дали ще ми стане гадже след това
Батееее, как няма да ти се смее на 12 си.. ;х
Съвет... продължи с четенето на комикси и игрите с колички и след 4-5 години се сети за тази тема... Вярвай ми, ще се смееш много на глупостта си...
ПО ТЕМАТА: Не, няма да тръгнете (е, зависи на каква си попаднал .. всякакви ги има ;х)
Зависи колко голяма "кака" е .. ако имаш акъл в главата и не ръсиш само простотии може и да тръгнете но пак мал шанс.. но като гледам как искаш да постъпиш, за да тръгнете .. верно играй си с колички![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
Пфффф голям си аз на 12 се натисках с една какичкаПървоначално написано от wizzybizzy123
Добър пример му даваш... скоро ще има теми "Чуках една и тя забременя, на 12 сме. ПОМОГНЕТЕ! "Първоначално написано от DjPiRgOs
Малолетен си - ДЕТЕ, колкото и да искаш да се правиш на пораснал. Ако "какичката" има грам акъл в главата си, в никакъв случай няма да те огрее!
Сядай да си четеш уроците, че ще ти трябват знания един ден. Ако имаш свободно време, спортувай, но тези мисли си ги избий!
Не е никво ДЕТЕ и той си решава кога и коя да чука
ПФ разбира се че е.Това лапе само търси вниманиеПървоначално написано от LambOfGod
малък си батка..некой до 20 години не са виждали голо момиче ти още от 12 години хоп,даже викаш "да я "ИЗЧУКАМ"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тоз и сам не си вярва![]()
![]()
![]()
Абе къф е тоя секс в 5-ти клас ... и била "какичка", сигурно е на 13. Накъде отива тоя свят...![]()
![]()
давай докат му е време :]
ае лек набий си ена чекия и са успокой е... още сперма няма, щял да ебеПървоначално написано от Brabanqgata
![]()
![]()
![]()
На колко години е тая "какичка"![]()
хлапее,осъзнай се - хвани си някоя на 12,най-много 13
![]()
Лапето ко не е от бургас нема разбере ко му говориш с тва ае лекПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
+1 Ама не я чукай както ти казвашПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
![]()
![]()
![]()
ае тоз паляк сигурно сперма не знае какво е... ми кат иска да ебе... после да пуска теми "наебах една какичка на 12 години, вече съм гъзар"Първоначално написано от squalK
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Абе поседи още 3-4 години на ръчна и после мисли за тия работи.![]()
Раздел лично творчество е малко по-надолу.
А и няма нужда от по-голямо наводнение.
Ключ![/b]