- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- щипе ми
снощи щях да спа с приятеля ми . девствена сам . той започна с пръсти но много ме заболя и спряхме тази сутрин като станах и отидох да Пишкам мн ми пареше![]()
![]()
моля ви кажете на какво може да се дължи това
"С пръсти" означава проникване или само клиториално докосване? Конкретизирай. Иначе главният проблем може да е неизмити ръце и преди да кажеш, че си ги е измил, идва и вторият възможен проблем - измити ръце. Имах приятелка, при която се получаваше щипене точно от обикновения сапун, с който се миех, просто нещо не й понасяше, и си ги миех ръчичките с нейния интимен гел. Може да е и възпаление, което е раздразнил, в смисъл да не си го усещала досега... Както и да е, съветвам те да конкретизираш, иначе не виждам как можем да ти помогнем в този форум.
п.с. Много хора ще те посъветват да отидеш на уролог, гарантирам.
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Най-вероятно цистит.
Иди при личния, ще ти пусне изследвания на урината и ще ти предпише АБ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първо, щом казва , чв я е заболяло значи едва ли е било само клиторно .....Първоначално написано от hoooodyhoooooo
Второ, момичетата не ходят на уролог ....
Трето, да съгласна съм възможно е да от ръцете му, мити или не..... и още един вариант, щом те е заболяло от пръстите му, може да си получила някво разкъсване или раничка и за това, като пишкаш от урината да те пари и щипе .....
Чакайте, чакайте. Дайте да направим разлика дали я щипе уретрата докато пишка и дали я боли ниско долу или я щипе отвън от самата урина!
Авторке, включи се да ни просветлиш по въпроса.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
еми отвътре ме боли![]()
много трудно се изпиШках
![]()
![]()
: когато вече свършвам с пиШKaHeTo накрая ме заболява най много Последните капки
![]()
![]()
![]()
Цистит,нема кфо да се чудишПървоначално написано от elki4ka
Оу... и на мен така ми ставаше.. после почнах да пишкам кръв и беше адски болезнено, щипещо.. не можех да се изпишкам хубаво.. като отидох на лекар ми каза, че е възпаление на пикучните пътища. Питах го дали е възможно да се получи след секс.. защото няколко дена след акта ми стана така. Каза, че е възможно и ми изписа едни прахчета. 2 са, за 2 дена и се оправих..
Иди на лекар по-добре, преди да е станало по-лошо.
може да е Цистит
Просто аз
тва е цистит .. настинала си , ам иди при лекаря си и му кажи да ти испише нещо : )Първоначално написано от elki4ka
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
добре ама защо точно след тази вечер ми стана така ?? а пък и цистита е свързан с често уриниране ,a a3 съм ходила точно 2 пъти до тоалетна днес
възможно е по всяко време да се случи попринцип да често уриниране но при всеки е различно примерно аз когат ме беше хванало ходих в тоалетната през 2 минути и нищо по 2 капки и коремът ме късаше от болки но щом при последните капки ти пари или щипе предполагам че ще е това но за да си най сигурна иди на гинеколог....
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
За цистит става дума.
Заминавай на лекар да ти изпияе лекарства. Ще ти дадат АБ срещу грам-отрицателни бактерии. Освен това може да пиеш мечо горзде като добавка (билка е, без рецепта).![]()
аз казвам уретрит пък ха сега да видим!?
имаш ли някакви изтечения чувство за недоизпикаване
иди на лекар преди да се е усложнило!
ОДИН!!!
дам поникнали саПървоначално написано от bambino2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОДИН!!!
Доколкото разбрах е момичеПървоначално написано от bambino2
![]()
Това означава,че пръстите му са били мръсни!Информирай го,че има Dove,Fax,Max,Tax и така нататък.![]()